Rămâi conectat

Curier Județean

27-28 iulie| Întâlniri ale Clubului de lectură și Cercului de scriere creativă Verbum, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

27-28 iulie| Întâlniri ale Clubului de lectură și Cercului de scriere creativă Verbum, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Săptămâna aceasta, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vor avea loc noi întâlniri ale iubitorilor de carte și scriere creativă, în cadrul Clubului de lectură „Lucian Blaga” și a Cercului de scriere creativă Verbum. Grupurile nu sunt exclusiviste, oricine poate deveni membru în echipele de dezbateri și creație.

Se intră în baza interesului manifestat pentru literatură, pentru scris și, de ce nu, pentru a ajunge să fii publicat într-una dintre publicațiile Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în antologia Verbum, ori în Povești de noapte bună.

Miercuri, 27 iulie 2022, de la ora 17.00, în cadrul întâlnirii Clubului de lectură „Lucian Blaga” se discută „Minciuna”, de Care Santos, iar în prelungiri, „O lume fără e-mail”, de Cal Newport. Nicio părere nu este greșită, iar exprimarea liberă este încurajată.

Vino și tu la dezbateri!

Joi, 28 iulie 2022, tot la ora 17.00, la Verbum, provocarea va fi să creăm conținut, o poveste, o poezie, orice formă scrisă ar putea lua gândurile noastre, în baza temei „Introspecție”.

Activitățile la care vă așteptăm cu drag, atât miercuri, cât și joi, fac parte din proiectele 3.18 Clubul de lectură „Lucian Blaga” și 3.19 Verbum, proiecte ale Consiliului Județean Alba și ale Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal Un bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, a fost prins ”MORT DE BEAT” la volanul unei mașini. Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Citește și: Notarul din Mureș care a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea