Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

26 ianuarie – Ziua internațională a soțului. Faceți o surpriză partenerului de viață

Ziarul Unirea

Publicat

în

Data de 26 ianuarie este considerată a fi Ziua Internațională a Soțului. Așadar un bun motiv pentru a vă sărbători partenerul de viață.

Cu toții știm când este ziua mamei sau a iubitei. Puțini știu că există și o zi internațională a soțului, pe 26 ianuarie.

Citește și: Mesaje de dragoste frumoase

Dacă este sau nu sărbătorită, rămâne la alegerea fiecăruia, dar vă putem spune că este un bun prilej să îi faceți o surpriză partenerului de viață.

Puteți să-i oferiți o sticlă de șampanie, să-i pregătiți un tort, să îi rezervați o masă pentru o ieșire cu prietenii sau să-i puneți aspiratorul în brațe. Orice ați alege, țineți minte să îi spuneți și „La mulți ani, soț drag!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Postul Paștelui 2024, cel mai lung și aspru post din an: Interdicții, durată, zile de dezlegare la pește. Obiceiuri și tradiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Postul Paștelui ortodox 2024 sau Postul Mare, cel mai lung și aspru post din an: Interdicții, durată, zile de dezlegare la pește. Obiceiuri și tradiții Începând cu data de 18 martie 2024, va începe Postul Paștelui, care are o durată de 40 de zile, până la sărbătoarea Învierii Domnului. Citește și:  Cand pică Pastele ortodox […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea