Rămâi conectat

Curier Județean

26 februarie 2022: MEETING de solidaritate în Alba Iulia, față de victimele RĂZBOIULUI din Ucraina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

26 februarie 2022: MEETING de solidaritate în Alba Iulia, față de victimele RĂZBOIULUI din Ucraina

„Ne vom strânge în fața prefecturii din Alba iulia , sâmbătă, 26 februarie 2022, începând cu ora 16:30 pentru a ne manifesta pașnic solidaritatea cu Ucraina în fața agresiunii Federației Ruse.

Acesta este un moment în care nu putem sta deoparte: o națiune cu care împărțim granițe este pusă la încercare. Mai mult, securitatea întregii Europe este pusă sub semnul întrebării.

Astăzi nu mai este vorba doar despre propagandă, știrile false sau dezinformările cu care deja ne-am obișnuit, de data aceasta, tancurile, armele, soldații au înconjurat un stat vecin care aspiră la un destin european. Un șef de stat autocrat a găsit de cuviință să își trimită trupele de ”păstrare a păcii” în teritorii a căror independență le-a recunoscut-o, încălcând integritatea și suveranitatea Ucrainei.

Mii de vieți nevinovate sunt nevoite să își părăsească locuințele, alte milioane trăiesc sub amenințarea unei invazii. Sub ochii tuturor, Vladimir Putin a negat dreptul Ucrainei de a exista ca stat, ca națiune.

Deși par să nu fie multe lucruri pe care le putem face, putem striga împreună: Suntem alături de Ucraina!

Vă rugăm să fiți alături de noi în a ne exprima solidaritatea respectând legile în vigoare privind regulile de protecție împotriva COVID-19.” , au transmis organizatorii meeting-ului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea