Rămâi conectat

Actualitate

24 august: COD GALBEN de CANICULĂ și disconfort termic în Alba și alte județe din țară. Maxime de până la 37 de grade

Ziarul Unirea

Publicat

în

24 august: COD GALBEN de CANICULĂ și disconfort termic în Alba și alte județe din țară. Maxime de până la 37 de grade

Meteorologii ANM au emis, joi 24 august, o atenționare meteo cod galben de CANICULă și disconfort termic, valabilă în Alba și alte județe din țară.

Valul de căldură va persista în Banat, Crișana, sudul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și jumătatea sudică a Moldovei. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 37 de grade, iar minimele se vor încadra între 17 și 23 de grade.

Județele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Brăila, Ilfov și municipiul București se află sub cod portocaliu de caniculă și se vor înregistra temperaturi maxime de 37…39 de grade. Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) se va situa peste pragul critic de 80 de unități.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

„Plata TVA la momentul emiterii facturii și nu la încasarea ei este foarte periculoasă”: Ce spune Cristian Păun, profesor la ASE, despre această măsură propusă de Guvern

Bera Larisa

Publicat

în

„Plata TVA la momentul emiterii facturii și nu la încasarea ei este foarte periculoasă”: Ce spune Cristian Păun, profesor la ASE, despre această măsură propusă de Guvern Profesorul universitar din cadrul Acedemiei de Studii Economice București, originar din Alba, Cristian Păun, a abordat pe pagina de socializare subiectul privind încasarea în avans a TVA la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea