Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

23-30 septembrie: “Săptămâna Europeană a Sportului 2017”. Activități pentru iubitorii de mișcare în aer liber, la Alba Iulia și Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În săptămâna 23-30 septembrie 2017 , la Alba Iulia şi Sebeş  sunt organizate mai multe evenimente sportive, în cadrul Săptămânii Europene a Sportului 2017.

Săptămâna Europeană a Sportului (SES) este o iniţiativă a Comisiei Europene, co-finanţata prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene cu scopul de a promova participarea  tuturor, indiferent de vârstă, mediu sau condiţie socială, la activităţi sportive.

În România, ca şi anul trecut, când s-au obţinut rezultate remarcate la Bruxelles, coordonator naţional #BeActive este Federaţia Română Sportul pentru Toţi, în strânsă şi continuă acţiune comună cu Ministerul Tineretului şi Sportului, co-finanţator al proiectului, iar pentru  judetul Alba, promotorii  campaniei sunt  Asociația Județeană „Sportul pentru Toți” si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Alba.

Așadar duminică, 24  septembrie 2017, în Sebes, Parcul Arini, începând cu ora 10.00 , se vor organiza activități sportive pentru iubitorii de sport și mișcare în aer liber: fotbal, tenis de câmp,  tenis de masă, badminton, ştafete, tir cu arcul, airsoft,  darts, sărituri cu mingea etc. Participarea este liberă, înscrierile la activități se fac la fața locului, iar organizatorii vor acorda premii, diplome, materiale promoționale.

Începând  de luni, 25 septembrie,  ora 16.00, în Alba Iulia, Șanturile Cetății Alba Carolina,  se va desfășura o campanie de promovare a Săptămânii Europene a Sportului, „pe două roți” în care voluntarii vor împărți materiale promoționale, diplome si  vor antrena copiii în activități.

Sala de sport „Sendy Club ” va fi plină de energie și  stil și în această săptămână, dar special se va lucra marti 26 septembrie 2017,  începând  cu  ora 19.30  pentru  #beactive.

Parteneri în desfăşurarea evenimentului sunt Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Alba,  Primăria Municipiului Sebeș,  CEPECA Alba  si unitati de invatamant..

Anul trecut, la  cea  de-a  doua ediție, au participat în cele peste 15.000 de evenimente organizate în toate 34 de ţări ale Uniunii Europene 10.000.000 de persoane.  Aşa cum au toate ţările, şi România şi-a ales doi ambasadori pentru Săptămâna Europeană a Sportului 2017, Mihai Covaliu presedintele COSR si Marius Alexandru Dunca , Ministerul Tineretului si Sportului. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea