Rămâi conectat

Curier Județean

20 august 2023| „Sebeșul în culori”, expoziție de artă plastică, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica”

Ziarul Unirea

Publicat

în

20 august 2023| „Sebeșul în culori”, expoziție de artă plastică, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica”

Duminică, 20 august 2023, începând cu ora 10.00, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș va avea loc vernisajul celei de-a doua ediții a expoziției de artă plastică „Sebeșul în culori”.

Au răspuns invitației lansate de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș pictorii: Eugen Măcinic, Aurel Sârbu, Voicu Preja, Dorică Susan, Ilie Tomescu, Elena Anghel, Dan Popescu, Marieta Constantin, Nelica Duiculete, Corina Corpodean, Camelia Zurman, Liana Mihai și Ioan Fulea care vor prezenta publicului lucrări în care au imortalizat frumuseți ale orașului, dar și din împrejurimi, precum și naturi statice. Acestea, realizate în tehnicile acuarelă, pastel și ulei pe pânză, au ca teme clădiri și ansambluri urbane reprezentative din Sebeș, precum și peisaje și scene de gen, la care se adaugă și icoana.

Vă invităm să participați la vernisajul din grădina muzeului municipal pentru a ne bucura de frumusețea lor, împreună cu artiștii plastici care le-au creat, și să ne cunoaștem mai bine, să fim o comunitate unită și să aducem împreună „Armonii în Sebeș”!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Consiliul Județean Alba vrea să refacă marcajele rutiere. Valoarea estimată de peste 407.000 de lei

Unirea Ziarul

Publicat

în

Consiliul Județean Alba vrea să refacă marcajele rutiere. Valoarea estimată de peste 407.000 de lei Administraţia judeţeană cumpără materiale necesare la realizarea marcajelor rutiere pe drumurile judeţene, în valoare estimată de peste 407.000 de lei. Mai exact, este vorba de vopsea monocomponentă pe bază de solvent pentru marcaj rutier, microbile pentru marcaj rutier şi diluant […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea