Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

20 august 2023| „Sebeșul în culori”, expoziție de artă plastică, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

20 august 2023| „Sebeșul în culori”, expoziție de artă plastică, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica”

Duminică, 20 august 2023, începând cu ora 10.00, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș va avea loc vernisajul celei de-a doua ediții a expoziției de artă plastică „Sebeșul în culori”.

Au răspuns invitației lansate de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș pictorii: Eugen Măcinic, Aurel Sârbu, Voicu Preja, Dorică Susan, Ilie Tomescu, Elena Anghel, Dan Popescu, Marieta Constantin, Nelica Duiculete, Corina Corpodean, Camelia Zurman, Liana Mihai și Ioan Fulea care vor prezenta publicului lucrări în care au imortalizat frumuseți ale orașului, dar și din împrejurimi, precum și naturi statice. Acestea, realizate în tehnicile acuarelă, pastel și ulei pe pânză, au ca teme clădiri și ansambluri urbane reprezentative din Sebeș, precum și peisaje și scene de gen, la care se adaugă și icoana.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Vă invităm să participați la vernisajul din grădina muzeului municipal pentru a ne bucura de frumusețea lor, împreună cu artiștii plastici care le-au creat, și să ne cunoaștem mai bine, să fim o comunitate unită și să aducem împreună „Armonii în Sebeș”!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

8 mai: Lansare de carte la Palatul Principilor Transilvaniei. Silvan Th. Stâncel, prezintă volumul „Androidul romantic”

Bogdan Ilea

Publicat

în

8 mai: Lansare de carte la Palatul Principilor Transilvaniei. Silvan Th. Stâncel, prezintă volumul „Androidul romantic” Volumul „Androidul romantic,” o carte descrisă într-un singur cuvânt, viață, scrisă de către directorul Bibliotecii Județene „Lucian Balga,” Silvan Th. Stâncel urmează să apară la Palatul Principilor Transilvaniei în data de 8 mai. Citește și: O firmă din Târgu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea