Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

2 decembrie 2016 – zi liberă! Încă o mini-vacanță pentru bugetari, cadou de la Guvern

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Guvernul a adoptat, miercuri, un proiect de hotărâre privind stabilirea zilei de 2 decembrie 2016 ca zi liberă. Astfel, unii dintre români se vor bucura de o minivacanță prelungită, de miercuri 30 noiembrie, până duminică 4 decembrie.

Declararea zilelor libere are valabilitate pentru bugetari, dar și firmele private pot opta să acorde propriilor angajați o astfel de zi liberă.

Hotărârea a fost adoptată de Executiv în contextul în care zilele de 30 noiembrie (miercuri) — Sfântul Andrei și 1 decembrie (joi) — Ziua Națională a României sunt printre zilele libere de care beneficiază românii pentru sărbători publice sau religioase.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

„S-a stabilit azi printr-o hotărâre ca ziua de vineri, 2 decembrie 2016, să fie zi liberă pentru salariații din sectorul public, după cele două zile nelucrătoare de sărbătoare legală, de 30 noiembrie și 1 decembrie”, a spus purtătorul de cuvânt al Executivului, Liviu Iolu.

El a precizat că această zi se recuperează pe 17 decembrie sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până pe 16 decembrie 2016.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Munca de la cafenea, interzisă în localuri: Patronii din România nu mai tolerează să le fie ocupate mesele pentru o zi întreagă, la o consumație mică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Munca de la cafenea, interzisă în localuri: Patronii din România nu mai tolerează să le fie ocupate mesele pentru o zi întreagă, la o consumație mică Lucrul de la cafenea este o nouă metodă apărută în România odată cu schimbarea prin care angajații pot lucra de acasă. Cei care au nevoie doar de un laptop […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea