2 decembrie 2016 – zi liberă! Încă o mini-vacanță pentru bugetari, cadou de la Guvern

Guvernul a adoptat, miercuri, un proiect de hotărâre privind stabilirea zilei de 2 decembrie 2016 ca zi liberă. Astfel, unii dintre români se vor bucura de o minivacanță prelungită, de miercuri 30 noiembrie, până duminică 4 decembrie.

Declararea zilelor libere are valabilitate pentru bugetari, dar și firmele private pot opta să acorde propriilor angajați o astfel de zi liberă.

ELIT

zi-liberaHotărârea a fost adoptată de Executiv în contextul în care zilele de 30 noiembrie (miercuri) — Sfântul Andrei și 1 decembrie (joi) — Ziua Națională a României sunt printre zilele libere de care beneficiază românii pentru sărbători publice sau religioase.

„S-a stabilit azi printr-o hotărâre ca ziua de vineri, 2 decembrie 2016, să fie zi liberă pentru salariații din sectorul public, după cele două zile nelucrătoare de sărbătoare legală, de 30 noiembrie și 1 decembrie”, a spus purtătorul de cuvânt al Executivului, Liviu Iolu.

El a precizat că această zi se recuperează pe 17 decembrie sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până pe 16 decembrie 2016.

Sursa: agerpres.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...