Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

1797 de persoane cu handicap din Alba deţin permise de conducere

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conform raportului activităţii desfăşurate în primele 9 luni ale anului de reprezentanţii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Alba, subordonat Instituţiei Prefectului, în perioada de referinţă, au fost primite dosare de examinare şi s-au  programat la examen pentru obţinerea permisului de conducere 9.049 de candidaţi. În cadrul programului de lucru cu publicul s-au primit pentru  preschimbarea  permisului  de conducere din sistemul manual de evidenţă 175 de dosare. S-au eliberat 163 permise de conducere care au fost remise de Poşta Română pentru conducătorii auto care nu au fost găsiţi la domiciliu.
Zilnic au fost desfăşurate activităţi de examinare la proba teoretică, fiind examinaţi 7.880 de candidaţi, din care 4.479 au fost admişi, reprezentând 56,74 la sută, iar 3.401 au fost respinşi. La proba practică, au fost examinaţi 4.465 de candidaţi, din care numai 771 au fost respinşi, iar 3.694 au fost admişi, adică 82,60 la sută. Totodată, au fost expediate 6 fişe ale posesorilor permiselor de conducere către alte judeţe, au fost primite de la IPJ  Alba 197 de permise de conducere anulate, iar în sistemul informatic au fost introduse datele în vederea confecţionării unui număr de 10.356 permise de conducere.
Au fost înaintate către cabinetele medicale autorizate să efectueze vizite medicale un număr de 1.240 fişe medicale tip A,B primite de lucrătorii biroului cu ocazia preschimbării permiselor de conducere expirate. Totodată, au fost primite spre verificare 17.911 persoane cu handicap de către DGASPC Alba, din care 1.797 posedă permis de conducere.

 Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea