Rămâi conectat

Actualitate

17 ONG-uri au formulat un denunț, la Parchetul militar, cu privire la acţiunile jandarmilor la mitingul Diasporei

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La Secţia Parchetelor militare a fost înregistrat denunţul formulat de 17 ONG-uri cu privire la acţiunile jandarmilor în timpul protestului din Piaţa Victoriei, a anunțat, luni, Ministerul Public.

„În cursul zilei de 13 august 2018, la Secţia Parchetelor militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a fost înregistrat denunţul formulat de 17 organizaţii non-guvernamentale privind săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi purtare abuzivă, cu referire la derularea evenimentelor ce au avut loc la data de 10 august 2018, precum şi în noaptea de 10 spre 11 august 2018, cu ocazia mitingului organizat în Piaţa Victoriei din municipiul Bucureşti”, se precizează într-un comunicat al PÎCCJ.

Parchetul General menţionează că opinia publică va fi informată cu privire la evoluţia cazului, pe măsură ce se vor derula cercetările.

Sursa: romaniatv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Regimul armelor și munițiilor, MODIFICAT în Guvern: Persoanele inculpate pentru fapte penale nu mai pot deține arme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Regimul armelor și munițiilor, MODIFICAT în Guvern: Persoanele inculpate pentru fapte penale nu mai pot deține arme Guvernul a adoptat, joi 9 mai 2024, o Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor, prin care persoanelor inculpate pentru fapte penale săvârşite cu intenţie li se interzice dreptul de a procura […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea