Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

16-18 iunie 2023| Cars And Coffee 2023 în șanțurile cetății din Alba Iulia! Pasionații de mașini și iubitorii de viteză vor avea parte de 3 zile pline de surprize. PROGRAMUL evenimentului

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cars And Coffee 2023 în șanțurile cetății din Alba Iulia! Pasionații de mașini și iubitorii de viteză vor avea parte de 3 zile pline de surprize. PROGRAMUL evenimentului

În acest weekend, pasionații de mașini și iubitorii de viteză se adună în Alba Iulia pentru a participa la un eveniment de neuitat – ediția anuală a Cars And Coffee.

Desfășurat pe parcursul unui weekend intens, Cars And Coffee Alba Iulia 2023 va debuta sâmbătă, în șanțurile cetății Alba Carolina, în aceeași locație ca și în ediția precedentă, cu primul concurs programat să înceapă la ora 15:00.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Participanții vor avea ocazia să admire și să se bucure de o varietate impresionantă de mașini de colecție, modele clasice și supercaruri de ultimă generație. De la ora 20:00, va avea loc ultimul concurs al zilei, iar adrenalina va atinge cote maxime în timpul competiției.

După o zi plină de concursuri și spectacol, seara va continua într-un mod inedit. La ora 21:00, în locația Hideout, va avea loc afterparty-ul oficial al evenimentului, unde intrarea este gratuită pentru participanți.

Participanții și organizatorii vor avea ocazia să socializeze, să-și împărtășească pasiunea pentru mașini și să se bucure de muzică și atmosferă într-un cadru relaxat și prietenos.

Duminica, programul Cars And Coffee Alba Iulia 2023 va continua cu două concursuri spectaculoase. Primul concurs va începe la ora 12:00, oferind publicului ocazia de a vedea mașinile în acțiune și de a simți vibrația motoarelor puternice. Al doilea concurs va avea loc la ora 13:00, asigurând un spectacol captivant pentru toți fanii motorsportului prezenți.

Momentul mult așteptat al premiilor va avea loc la ora 15:00, când vor fi recompensate cele mai frumoase și impresionante mașini prezentate la eveniment. Participanții vor avea ocazia să-și etaleze pasiunea și dedicarea în fața publicului și să primească recunoașterea meritată pentru eforturile lor.

Cars And Coffee Alba Iulia 2023 este un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Alba Iulia și cu participarea unor parteneri de încredere. BTZ Group, Hideout, Ryma, Sunetim, Ares Performance, Debox Performance, Germanu PaintShop, ProWrap, Raliw, Wash Culture, Monster Energy, 5togo, Cartoonizerro, Print City și Wrap Sibiu sunt printre partenerii care au contribuit la succesul acestei ediții.

Organizatorii oficiali ai evenimentului sunt Faur Tavi, Pop Edward, Dorhoi Raul, Popa Dragoș și Tătar Paul. Cu efortul lor combinat și pasiunea pentru mașini, au reușit să creeze un eveniment de excepție pentru comunitatea locală și pentru toți iubitorii de automobile din întreaga țară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea