Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

15 octombrie 2024 | „Gânduri în acuarelă”, atelier de arte vizuale la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

15 octombrie 2024 | „Gânduri în acuarelă”, atelier de arte vizuale la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Marți, 15 octombrie 2024, secția destinată împrumutului de carte pentru copii de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba se îmbracă în culoare. De ce? Pentru că aici va avea loc atelierul de arte vizuale cu titlul „Gânduri în acuarelă”, destinat copiilor cu vârsta de 12 ani, care își doresc să deprindă noi tehnici de pictură, sub îndrumarea artistului plastic Cristina-Maria Petruțiu.

Citește și: 14 octombrie 2024 | „Creație și traducere”, tema lunii octombrie la atelierul de traduceri al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Atelierul de arte vizuale „Gânduri în acuarelă” va debuta la ora 16:00 cu prezentarea cărților tematice destinate copiilor, cărți ce pot fi împrumutate și pentru acasă, urmată de prezentarea pictoriței Cristina-Maria Petruțiu, care va coordona întreaga activitate, alături de bibliotecara Liudmila Cioflică. Atelierul se dorește a fi unul interactiv, în care explicarea unor tehnici de pictură în acuarelă să se împletească cu discuții, întrebări și curiozități ale participanților. Cu acest prilej, artista Cristina-Maria Petruțiu le va exemplifica tehnicile folosite, cu lucrări realizate de ea însăși.

Activitatea „Gânduri în acuarelă” face parte din proiectul 3.29 Arte vizuale și este organizată de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Participarea la eveniment se face pe bază de înscrieri la Secția pentru copii a bibliotecii, la numărul de telefon 0749264944. Locurile la activitate sunt limitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Două localități din Alba, fără apă potabilă, mâine: Se efectuează lucrări de montare a unor debitmetre

Bera Larisa

Publicat

în

Două localități din Alba, fără apă potabilă, mâine: Se efectuează lucrări de montare a unor debitmetre SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Apuseni anunță întreruperea furnizării apei potabile în localitățile: Garda de Sus și Ocoale , în data de 15.10.2024, în intervalul orar 10:00 -14:00, în vederea montării debitmetrelor cu flanșe la rezervoarele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea