Rămâi conectat

Curier Județean

14-15 iunie 2024 | PROGRAMUL Campionatului național SUPER RALLY ALBA IULIA: Restricții de circulație în mai multe zone din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

14-15 iunie 2024 | PROGRAMUL Campionatului național SUPER RALLY ALBA IULIA: Restricții de circulație în mai multe zone din oraș

Alba Iulia va găzdui sâmbătă, 15 iunie, prima etapă a Campionatului Național de Super Rally, un eveniment auto spectaculos desfășurat pe un circuit stradal unic. Promotorul competiției, celebrul pilot Mihai Leu, aduce din nou în prim-plan adrenalina și pasiunea pentru motorsport.
Este pentru a doua oară când Alba Iulia devine scena acestui eveniment de amploare, care va avea loc în zona Cetății Alba Iulia, pe un traseu identic cu cel utilizat în 2023. Circuitul, cu o lungime totală de 4.40 km (2 ture), este plin de provocări, incluzând șicane și devieri, lovirea acestora fiind penalizată în timp.
𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦:
– 09:00 – 09:30 Recunoașteri (2 manșe complete)
– 10:00 – 13:45 Antrenamente (4 manșe)
– 14:00 – 15:30 Concurs (2 manșe)
– 16:00 Festivitatea de premiere în fata Catedralei Încoronării
Evenimentul este oferit de Primăria Municipiului Alba Iulia și Clubul Sportiv Municipal ”Unirea” Alba Iulia.

Citește și: 14-15 iunie: Campionatul Național de Super Rally la Alba Iulia. Restricții de circulație pe mai multe drumuri din oraș

Circulația va fi restricționată altfel:

𝐕𝐈𝐍𝐄𝐑𝐈, 𝟏𝟒.𝟎𝟔.𝟐𝟎𝟐𝟒, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟐:𝟎𝟎 – SÂMBĂTĂ 𝟏𝟓.𝟎𝟔.𝟐𝟎𝟐𝟒, 𝐨𝐫𝐚 𝟐𝟏:𝟎𝟎
Zonele afectate: B-dul 1 Decembrie 1918, zona Piața Unirii, între intersecția cu str. Vasile Goldiș și str. Cloșca, precum și parcarea din capătul B-dul Transilvaniei spre Piața Unirii. Pentru amenajarea Parcului Service pentru mașinile de concurs.

𝐕𝐈𝐍𝐄𝐑𝐈, 𝟏𝟒.𝟎𝟔.𝟐𝟎𝟐𝟒, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟗:𝟎𝟎 – SÂMBĂTĂ, 𝟏𝟓.𝟎𝟔.𝟐𝟎𝟐𝟒, 𝐨𝐫𝐚 𝟐𝟏:𝟎𝟎
Străzi închise traficului auto:
– B-dul Horea intersecție cu str. Cloșca până la giratoriu cu Calea Moților, dreapta pe Calea Moților, până în intersecția cu străzile Marcus Aurelius, Doinei, Nicolae Bălcescu (sens giratoriu)
– Calea Moților urcare din intersecția cu străzile Marcus Aurelius, Doinei, Nicolae Bălcescu (sensul giratoriu), până în intersecția cu str. Aurel Vlaicu, stânga pe str. Aurel Vlaicu, până în intersecția cu str. Unirii (sens giratoriu), dreapta până în B-dul Horea.

Vor fi amplasate șicane pentru reducerea vitezei: Pe B-dul Horea, Calea Moților, str. Aurel Vlaicu.

𝐈𝐌𝐏𝐎𝐑𝐓𝐀𝐍𝐓!
Se va permite intrarea și ieșirea riveranilor din perimetrul circuitului, în mod controlat și dirijat de către directorul de concurs.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Și așa întârziate, trenurile au întârzieri mai mari în județul Alba din cauza caniculei!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Și așa întârziate, trenurile au întârzieri mai mari în județul Alba din cauza caniculei! CFR a impus restricții de viteză în anumite intervale de timp, deocamdată doar până în 21 iunie, astfel că trenurile vor circula mai încet față de viteza normală cu 20 – 30 km/oră pe secțiile de circulație unde se vor înregistra […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea