Rămâi conectat

Economie

13 milioane de lei pentru promovarea României

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ministerul Dezvoltării  Regionale şi Turismului (MDRT) va avea în acest an  un buget de 12,91 milioane de lei pentru programul de marketing şi promovare a turismului autohton. Pentru dezvoltarea destinaţiilor şi a produselor turistice, MDRT are, în 2011, alocate 195,5 milioane de lei. Bugetul total al MDRT din 2010 a fost de peste 2,2 miliarde de lei. În 2011, acesta va fi cu aproximativ 1% mai mic. (A.D.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Comunicat de presă finalizare proiect „Investiţii în echipamente medicale şi eficientizarea energetică a societăţii DERMISANA MEDICAL SRL”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comunicat de presă Titlul proiectului: “Investiţii în echipamente medicale şi eficientizarea energetică a societăţii DERMISANA MEDICAL SRL” Numele beneficiarului: DERMISANA MEDICAL SRL Numele programului: Acțiunea 4.1.1 Investiții în activități productive Numele Autoritatii de Management: Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene Valoarea totala a proiectului: 1.120.365,25 lei Valoarea finantarii nerambursabile: 988.820,00 lei Data inceperii implementarii proiectului: 19.03.2023 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare