Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

”Recoltă” de toamnă: 19 persoane prinse într-o singură zi la furat de struguri și nuci

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o singură zi, poliţiştii din Alba au prins în flagrant 19 suspecţi de furt calificat care sunt cercetaţi în 4 dosare penale.

Astfel, polițiștii și jandarmii din Blaj au identificat sâmbătă, în jurul orelor 18.00, pe DJ 14 B, la intrarea într-o fermă viticolă aparţinând unei societăţi comerciale din Jidvei, un grup de 8 persoane, cu vârste cuprinse între 23 şi 45 de ani, toţi din municipiu, în timp ce transportau cu o căruţă 6 saci cu struguri conținând o cantitate de 250 kg. Din primele verificări efectuate a rezultat că strugurii au fost sustrași din incinta fermei.

O altă parcelă aparținând societății din Jidvei a fost prădată, în aceeași zi de 4 femei de 46, 32, 24 şi 25 de ani şi un bărbat de 32 de ani, toţi din comuna Crăciunelu de Jos, care au fost prinși în flagrant în timp ce încercau sa comercializeze ”marfa” furată, respectiv cantitatea de 400 kg struguri.

Tot sâmbătă poliţiştii au prins în flagrant 4 persoane de 47, 37, 22 şi 21 de ani, toţi din oraşul Ocna Mureş, în timp ce sustrăgeau 56 de kg nuci, de pe un teren aparţinând unui cetăţean din localitatea Hopîrta iar alți doi bărbați, de 59 și 64 de ani au fost prinși asupra faptului în timp ce sustrăgeau 16,5 kg nuci în localitatea Pianu de pe terenul aparţinând unui cetăţean din Alba Iulia.

În toate cazurile prejudiciul a fost recuperat și restituit părților vătămate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea