Rămâi conectat

Curier Județean

11 septembrie 2024 | „Military SF”, tema lunii septembrie la SF, Fantasy & Horror Club Alba. O nouă întâlnire organizată de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga”

Bera Larisa

Publicat

în

11 septembrie 2024 | „Military SF”, tema lunii septembrie la SF, Fantasy & Horror Club Alba. O nouă întâlnire organizată de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga”

Miercuri, 11 septembrie 2024, pe platforma Discord va avea loc întâlnirea din luna septembrie a membrilor clubului „SF, Fantasy & Horror Club Alba”. Clubul se adresează tuturor persoanelor interesate de acest gen literar și se desfășoară lunar sub forma unor ateliere de creație și schimburi de idei.

Citește și: 12-16 septembrie 2024 | PROGRAMUL Festivalului Internațional de Teatru de Tineret APOLLO: 67 de artiști, 11 trupe, companii de teatru private, independente și teatre instituționalizate din 8 țări, la ediția aniversară

Tema aleasă pentru luna septembrie este „Military SF” și va fi moderată de coordonatorul proiectului, scriitorul Lucian Dragoș Bogdan.

Activitatea va debuta la ora 18:00, iar cei ce doresc să participe sunt invitați să se conecteze pe platforma Discord. Link-ul de conectare la platforma Discord va fi comunicat pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, începând cu ora 17:45. Dezbaterile pe marginea temei alese vor continua cu prezentări și recomandări de cărți ce pot fi împrumutate de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, iar activitatea se va încheia cu propunerea unei noi teme pentru viitoarea întâlnire din luna octombrie.

Proiectul face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.20 SF, Fantasy & Horror Club Alba și are ca scop sprijinirea și promovarea genului literar SF, Fantasy și Horror. Clubul este deschis tuturor celor care vor să-și petreacă timpul alături de alți pasionați de SF, Fantasy și Horror și este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Început de an școlar 2024-2025, la Cugir: Elevii, primiți în școli proaspăt modernizate, cu săli de clasă dotate cu materiale didactice noi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Început de an școlar 2024-2025, la Cugir: Elevii, primiți în școli proaspăt modernizate, cu săli de clasă dotate cu materiale didactice noi În majoritatea instituțiilor educaționale din orașul Cugir au fost organizate astăzi festivități de deschidere la care au participat elevi, profesori, părinți și oficialități locale. O mare parte dintre elevii cugireni au fost primiți […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea