Rămâi conectat

Curier Județean

11 februarie| Șase clădiri și monumente din județul Alba, iluminate în roșu, cu ocazia Zilei Europene 112: Acțiune pentru susținerea Serviciului de urgență

Ziarul Unirea

Publicat

în

11 februarie| Șase clădiri și monumente din județul Alba, iluminate în roșu, cu ocazia Zilei Europene 112: Acțiune pentru susținerea Serviciului de urgență

Peste 30 de sedii ale autorităților publice centrale, județene și locale, instituțiilor de învățământ și de cultură, obiectivelor turistice și companiilor din România vor fi iluminate în roșu, în seara de 11 februarie a.c., de Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112.

Prin acest demers, își arată susținerea pentru Serviciul de urgență 112 care are misiunea de a salva viața, proprietatea și mediul. Împreună, le reamintim cetățenilor că sunând la 112 doar când au urgențe dăm o șansă vieții.

În fiecare an, Serviciul de Telecomunicații Speciale iluminează turnul de comunicații în culoarea roșie, specifică Serviciului de urgență. În acest an, ni s-au alăturat demersului:

• Consiliul Județean Alba prin iluminarea Muzeului Național al Unirii, Sala Unirii și a Secției de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia
• Primăria Municipiului Alba Iulia prin iluminarea Monumentului Unirii și a Cetății Alba Carolina
• Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba
• Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Alba

Împreună, Serviciul de Telecomunicații Speciale, în calitate de administrator al Sistemului național unic pentru apeluri de urgență 112 din România și toți partenerii care s-au alăturat demersului, readucem în atenția opiniei publice importanța apelării responsabile a numărului 112.

Operatorii STS și dispecerii agențiilor specializate de intervenție – Ambulanță, Poliție, ISU-SMURD, Jandarmerie și Salvamont – din cadrul Serviciului de urgență sunt la datorie 24/7.

Traversăm o perioadă de pandemie în care numărul apelurilor la 112 a crescut față de anii trecuți și considerăm că este deosebit de important ca populația să conștientizeze că orice apel non-urgent înseamnă secunde prețioase care se pierd în defavoarea unor urgențe reale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi

Bera Larisa

Publicat

în

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi Băile Sărate de la Ocna Mureș au înregistrat un nou record ce turiști, datorită deschiderii piscinelor exterioare. Peste 2.300 de persoane au ales să își petreacă finalul de weekend la băile din oraș. Tot mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea