Rămâi conectat

Curier Județean

1000 de imobile din Oarda de Jos vor fi înregistrate în sistemul integrat de cadastru: Care sunt beneficiile

Ziarul Unirea

Publicat

în

1000 de imobile din Oarda de Jos vor fi înregistrate în sistemul integrat de cadastru: Care sunt beneficiile

1000 de imobile din Oarda de Jos vor fi înregistrate în sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor. Astfel problemele legate de dreptul de proprietate vor putea fi clarificate.

„Am semnat, astăzi, contractul prin care peste 1000 de imobile din Oarda de Jos vor fi înregistrate în sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor.

Toate acestea sunt situate în extravilanul localității Oarda de Jos și acest demers a fost solicitat de către locuitorii de aici, de foarte mult timp. Astfel se vor clarifica toate problemele legate de dreptul de proprietate, dar, poate cel mai important, vom putea ulterior să și demarăm mai multe lucrări de investiții publice și edilitare în zonă.

Sunt convins că toată lumea înțelege necesitatea acestor pași care au împiedicat, de foarte multe ori, atât administrația publică, cât și proprietarii, să dezvolte zona”, a transmis primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

La pomul lăudat să nu te duci cu sacul! Județul Alba, niciun proiect de cercetare – dezvoltare finanțat cu fonduri europene

Unirea Ziarul

Publicat

în

La pomul lăudat să nu te duci cu sacul! Județul Alba, niciun proiect de cercetare – dezvoltare finanțat cu fonduri europene Este un truism că o economie dezvoltată, așa cum ne asigură autoritățile că are județul Alba, ca să fie sănătoasă, trebuie susținută de o componentă serioasă de cercetare – dezvoltare, inovare. Or cercetarea și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea