1 Iunie: Manifestări artistice şi sportive de Ziua Internațională a Copilului, la Cugir

Primăria, Casa de Cultură Cugir şi Clubul Sportiv Orăşenesc, în parteneriat cu instituţiile şcolare vor organiza de 1 Iunie o serie de manifestări artistice şi sportive. Copiii din Cugir vor avea parte de numeroase concursuri şi alte acțiuni ce se vor desfășura pe Arena Cugir, Bulevardul Alexandru Sahia şi strada Tineretului.

Activitățile sportive se vor sefășura între orele 9.00 – 13.00, după cum urmează: Campionate de fotbal, clasele I – XII, CSO; Concurs triciclete, trotinete, biciclete, role, (elevii participanți vor avea în mod obligatoriu echipament de protecție: cască, cotiere, genunchere); Campionat Tenis de Câmp ( Arena Cugir); Competiție de Karturi, B-dul Al. Sahia (parcare – Prichindel); Cros – Start de pe str. Al Sahia, Tineretului, traversare str. Victoriei și intrare în incinta stadionului CSO

ELIT

Nici în acest an nu vor lipsi din program desenele pe asflat ce vor avea loc pe B-dul Al. Sahia, între orele 16.00 – 19.00. Concomitent, se va desfășura și Târgul copiilor, acțiune ce strânge an de an tot mai mulți participanți, copiii având posibilitatea de a-și scoate la vânzare jucăriile și cărțile de care nu mai au nevoie, sau de a-și promova și vinde anumite obiecte hand-made.

Cercurile Casei de Cultură vor oferi un program artstic ce se va desfășura în parcarea de pe B-dul Al. Sahia. Cercul de Canto, Pian, Chitara, Cercul de teatru, Fanfara copiilor și Clubul de dans sportiv ProDance2007 vor crea atmosferă în rândul celor prezenți. Lor li se vor alătura și elevii Colegiului National “David Prodan” care au pregătit un moment artistic de Ziua Copilului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...