Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Un șofer din Alba și-a făcut loc pe contrasens, în București, cu ”blițul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

sofer pe contrasensUn șofer din Alba a ignorat traficul infernal din Capitală și s-a deplasat pe contrasens, făcând semne cu blițul farurilor celorlalți participanți la trafic, însă nu toți s-au dat la o parte.

Un internaut a postat un filmuleț pe site-ul trafictube.ro în care se vede cum șoferul unui BMW, înmatriculat în Alba, care se afla pe contrasens, făcea semne celorlalți participanți la trafic să-i facă loc.

”Aglomeratie mare pe celalalt sens, cand ma trezesc cu flash-uri din fata pe sensul meu. Ghici ciuperca ce-i: un șofer de BMW care se crede mai destept decat toata coloana”, se arată, pe trafictube.ro, în descrierea incidentului petrecut recent. Restul mesajului nu poate fi redat din cauza limbajului injurios.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea