Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Accident rutier lângă Alba Iulia – Trei mașini avariate serios după o coliziune pe șoseaua de centură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier soldat cu pagube importante pentru proprietarii a trei autoturisme s-a produs, joi seara, pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia.

Au fost implicate un Logan înmatriculat în Cluj, un Audi înmatriculat în Alba și un Mercedes tot cu numere de Alba. În urma impactului s-a înregistrat doar o persoană rănită ușor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La locul evenimentului s-au deplasat o ambulanță, un echipaj SMURD și un echipaj de polițiști care efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care a avut loc coliziunea.

UPDATE: ”La data de 17.11.2016, în jurul orelor 19.12, pe şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia, T.N.A., de 22 de ani, din comuna Şpring, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Teiuş – Sebeş, la efectuarea unui viraj spre stânga, înspre DJ 107 C, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care venea din sens opus, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un altul, condus de un bărbat de 48 de ani, din Alba Iulia, care venea de pe D.J. 107 C şi se afla în zona intersecţiei cu şoseaua de centură. În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 58 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

[nggallery id=2997]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea