Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO | Descoperire șocantă: Fostul primar al comunei Lunca Mureșului, Ioan Rusu, găsit cu GÂTUL TĂIAT lângă mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

crima-lunca-muresului10Suspiciune de omucidere în comuna Lunca Mureșului, din județul Alba.

Fostul primar al comunei, Ioan Rusu, a fost descoperit mort, duminică dimineața, lângă mașina personală. Potrivit unor surse, acesta a fost găsit cu gâtul tăiat și prezenta urme de lovituri de cuțit.

Informația ne-a fost confirmată și de o persoană din familia fostului primar.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, un echipaj de la Criminalistică, Poliția și un medic legist s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări.

UPDATE 1: Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Marius Ungureanu, a confirmat cazul.  Da, este o moarte suspectă, se efectuează cercetări la fața locului. Urmează să desfășoare și alte cercetări, inclusiv autopsia medico-legală până vom stabili exact cauza morții”, a declarat Marius Ungureanu.

UPDATE 2: Din informațiile aflate pe surse de ziarulunirea.ro, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în jurul orei 4.00 dimineața, în apropierea dispensarului, pe o străduță (cu ieșire într-un câmp), la marginea localității.

Oamenii spun că acesta era un om liniștit, nu era recalcitrant și nu știu să fi avut conflicte cu cineva.

UPDATE 3: Se pare că Ioan Rusu a plecat de acasă, sâmbătă după-masa, pentru a-i duce unei cunoștințe o sumă de bani, ca să-i cumpere ceva, dar, potrivit unor surse, nu a apucat să se întâlnească cu persoana respectivă. Văzând că nu se mai întoarce, soția fostului edil a anunțat poliția, iar duminică dimineața acesta a fost găsit de către polițiști fără suflare, în șezut, lângă mașină. Acesta ar fi avut 8 lovituri de cuțit, în zona gâtului și a abdomenului. Poliția ar fi găsit asupra lui suma de 1.000. de lei.

Ioan Rusu a fost primar al comunei Lunca Mureșului în perioada 2012-2016.

Revenim cu amănunte.

[nggallery id=3057]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea