Rămâi conectat

Ştirea Ta

Zodia ta pereche pentru aventura… de o vară

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Pentru o iubire de o vară plină de pasiune şi sex fierbinte ai nevoie de bărbatul potrivit. Vezi cu ce zodie te potriveşti când vine vorba de iubiri pasagere.
Dacă tu eşti Berbec…
… ai nevoie de un bărbat la fel de dornic de aventură. Nativul din Vărsător se îndrăgosteşte la fel de repede ca tine, astfel că nu vei pierde timpul încercând să-l cucereşti. În plus, sentimentele lui dispar la fel de repede ca ale tale, deci nu e nevoie să aveţi discuţii lungi la toamnă.
Dacă tu eşti Taur…
… probabil că nu prea îţi plac iubirile de vară, dar poţi să trăieşti una frumoasă alături de un Scorpion. Pasiunea lui şi focul care arde în sufletul lui te vor face să uiţi de orice prejudecată pe care ai putea să o ai. În plus, nu va fi jignit la toamnă, când îl părăseşti, pentru că el trece cu uşurinţă la următoarea relaţie.
Dacă tu eşti Gemeni…
… înseamnă că nu prea îţi plac despărţirile, iar iubirile pasagere nu sunt genul tău. Dacă vrei totuşi să încerci această experienţă, caută un bărbat din Săgetător. Spiritul lui de aventură te va cuceri pe loc şi vei uita să te mai gândeşti la viitor. Vei învăţa de la el să te bucuri de fiecare zi pe rând şi să nu îţi mai faci griji legate de ceea ce va fi.
Dacă tu eşti Rac…
… poţi să trăieşti cea mai frumoasă iubire de o vară alături de un Leu. Spiritul luI exuberant şi vesel te va ajuta să ieşi de pe cărările bătătorite şi să încerci lucruri noi în fiecare zi. Nu vei regreta că l-ai cunoscut, mai ales că vei avea multe de învăţat de la el.
Dacă tu eşti Leu…
… ai nevoie de un nativ din Balanţă. El îţi înţelege gustul pentru lucruri rafinate, pentru lux şi eleganţă, aşa că veţi petrece cele mai frumoase seri în doi, la mare. Pe de altă parte, seriozitatea lui te mai temperează un pic şi nu vei ajunge să faci lucruri nebuneşti pe care ai putea apoi să le regreţi.
Dacă tu eşti Fecioară…
… e mai greu să găseşti un iubit de o vară care să îţi suporte capriciile. Ce ai zice de un Capricorn? În general, Capricornii nu sunt genul care să aibă relaţii pasagere, dar dacă îşi doreşte şi el o iubire de o vară este perfect pentru tine. Nu îl sperie mofturile tale, nici „nebuniile” tale şi nici dorinţa ta de perfecţiune.
Dacă tu eşti Balanţă…
… înseamnă că îţi place ca iubitul să-ţi fie şi prieten. Probabil vei căuta iubirea de o vară printre cunoscuţi, ceea ce poate fi periculos. Asta dacă nu cunoşti vreun nativ din zodia Fecioarei. Acest bărbat poate trece rapid de la prietenie la sex şi înapoi, fără să poarte ranchiună. În plus, vă şi potriviţi pentru că şi el are o pasiune pentru frumos, pentru ordine, pentru artă.
Dacă tu eşti Scorpion…
… ai nevoie de cineva care să îţi tempereze puţin pornirile, de exemplu un nativ din Peşti. Acesta este foarte romantic şi dulce, are o fire ceva mai calmă decât a ta şi ştie când ceva e prea mult. Pasiunea ta şi romantismul lui vor face din această vară una excepţională.
Dacă tu eşti Săgetător…
… te-ai potrivi vara asta cu un Berbec. Îi place să discute şi să încerce noi aventuri şi te va învăţa multe despre viaţă. În plus, el este genul mai aşezat, spre deosebire de tine, care eşti mereu cu dor de ducă. Relaţia va fi una bună pentru amândoi, căci fiecare va experimenta stilul de viaţă al celuilalt.
Dacă tu eşti Capricorn…
… probabil că nu prea îţi plac relaţiile de o vară. Durează mult până capeţi încredere în cineva şi probabil că până eşti gata de sex deja a venit toamna. De aceea, te potriveşti cu un nativ din Rac. Îţi înţelege ezitările, lipsa de încredere şi ştie cum să te facă să treci peste ele. Acest romantic îţi va dovedi că între voi există o chimie care merită exploatată.
Dacă tu eşti Vărsător…
… trăieşti iubirea de o vară perfectă alături de un Taur. Amândoi adoraţi discuţiile lungi şi poveştile, aşa că vei avea parte de cele mai frumoase seri de vară, pline de conversaţii plăcute. Ca să nu mai spunem de ceea ce urmează după…
Dacă tu eşti Peşti…
… ai nevoie de un nativ din Gemeni. Chiar dacă nu pare genul tău la prima vedere, nu uita că opusurile se atrag, mai ales când vine vorba de relaţii scurte. Pasiunea lui şi romantismul tău vor face ca partidele de sex să fie incendiare. Iar altceva probabil că nu prea veţi mai face. (www.unica.ro)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Vulpe nonșalantă, la plimbare prin Cetatea Alba Carolina: Apariție surpinzătoare pe răcoare, la primele ore ale dimineții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vulpe nonșalantă, la plimbare prin Cetatea Alba Carolina: Apariție surpinzătoare pe răcoare, la primele ore ale dimineții Vulpea care își face veacul în zona Cetății Alba Carolina a fost surprinsă din nou la plimbare duminică dimineața, nu departe de Catedrala Reîntregirii. Citește și: FOTO ȘTIREA TA| „Turist” nocturn în Alba Iulia: Cumătra vulpe, plimbare la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea