Rămâi conectat

Ştirea zilei

ziarulunirea.ro, LIDER de trafic, în luna septembrie 2019. A depășit la numărul de vizitatori unici și vizualizări traficul CUMULAT al celorlalte publicatii locale

Ziarul Unirea

Publicat

în

În luna septembrie 2019 ziarulunirea.ro, cel mai citit ziar online din Alba, a fost din nou LIDER de trafic, depășind la numărul de vizitatori unici și vizualizări traficul CUMULAT al tuturor celorlalte publicatii locale.

Potrivit trafic.ro, în luna septembrie 2019 ziarulunirea.ro a avut 719.737 vizitatori unici, cu mai mult decât alba24.ro. De asemenea, în aceeași zi, ziarulunirea.ro a înregistrat 2.161.043 de afișări, iar alba24.ro, conform trafic.ro, a avut 1.767. 438 de afișări.

Pentru toate acestea le mulțumim celor care ne urmăresc și le promitem că vom păstra același ritm alert și aceeași seriozitate în misiunea noastră de a-i informa corect și rapid.

ziarulunirea.ro aparține firmei Unirea Pres care editează și cel mai important cotidian al județului – ziarul Unirea, cu un tiraj de peste 18.000 de exemplare zilnic și peste 60.000 de cititori pe ediție.

Reamintim că publicația ziarulunirea.ro și cotidianul Unirea au un conținut diferit și echipe de jurnaliști diferite, astfel încât să acopere toate domeniile de interes pentru cititori iar informația să ajungă atât în orașe dar și în toate colțurile județului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pălăriile Dădârlat, produse într-un atelier din Alba, vedete la UNTOLD: Modele special create pentru cel mai mare festival din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pălăriile Dădârlat, produse într-un atelier din Alba, vedete la UNTOLD: Modele special create pentru cel mai mare festival din România Pălăriile Dădârlat, brandul românesc care a luat naștere în Alba de mai bine de un secol, produse din generație în generație cu multă iubire, pasiune și suflet, sunt vedetele festivalului UNTOLD care a debutat astăzi, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea