Rămâi conectat

Sport

Zece medalii pentru înotătorii albaiulieni la Turneul Campionilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

De curând, la Bazinul Olimpic de la Izvorani s-a desfășurat ultima competiție a anului 2019, concurs de înot disputat sub titulatura “Turneul Campionilor-Festivalul Înotului”. La întrecere au participat cei mai buni 10 înotători din țară, la fiecare categorie de vârstă și sex, Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia fiind reprezentat de 3 sportivi, după cum urmează: Daria Remete (fete, 12 ani), Maria Vlad (fete, 10 ani) și Armand Enescu (băieți, 12 ani). La sfârșitul turneului ce a tras cortina peste anul competițional, înotătorii din Cetatea Marii Uniri au obținut 10 medalii, dintre cale 4 medalii de aur, 4 medalii de argint și două medalii de bronz.

Dar iată rezultatele înregistrate: *Daria Remete – 4 medalii de aur în probele de 100 metri bras, 100 metri spate, 200 metri mixt, 50 metri spate; două locuri cinci în probele de 100 metri fluture și 200 metri fluture; *Armand Enescu – două medalii de argint în probele de 200 metri spate și 100 metri spate; două medalii de bronz în probele de 50 metri spate și 100 metri fluture; locul patru în proba de 50 metri bras și locul cinci în proba de 50 metri fluture; *Maria Vlad – locul patru în proba de 50 metri fluture, locul șase în proba de 100 metri fluture și locul opt în proba de 50 metri liber. Pentru toți sportivii albaiulieni urmează o binemeritată vacanță în perioada sărbătorilor finalului de an, iar din 6 ianuarie vor reveni la antrenamente pentru a se pregăti pentru noile provocări ce-i așteaptă în anul 2020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSC Ghiroda și Giarmata Vii – CSM Unirea Alba Iulia 0-3 (0-1) | Succes concludent al „alb-negrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSC Ghiroda și Giarmata Vii – CSM Unirea Alba Iulia 0-3 (0-1) | Succes concludent al „alb-negrilor” în partida de verificare CSM Unirea Alba Iulia a câștigat de o manieră categorică disputa amicală din deplasare cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, scor 3-0 (1-0), goluri marcate de Indrei, Voinea și R. Nistor. O nouă prestație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea