Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Week-end greu pentru pompierii ISU Alba. Incendii stinse la Poșaga, Câmpeni și Berghin

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pichetul de pompieri Cîmpeni a intervenit  sâmbătă şi duminică, în com. Poşaga, zona Izvorul Pădurii pentru stingerea unui incendiu de litieră şi vegetaţie uscată, ce a afectat aproximativ 2 ha de litieră, lăstăriş, mărăciniş, doborâturi şi vegetaţie uscată. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii şi mijloace de primă intervenţie. În continuare personal de la Ocolul Silvic Privat Muntele Mare asigură supravegherea zonei afectată de incendiu.

Tot sâmbătă, 8 septembrie, Pichetul de pompieri Cîmpeni a intervenit, la ora 22.58, în oraşul Cîmpeni, pe str. Mesteacănului pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o centrală termică pe lemne, proprietatea lui B.C. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii. Ca urmare a incendiului au ars instalaţia electrică a centralei, boilerul, instalaţia electrică a camerei în care se afla centrala şi ambalaje de carton depozitate în incinta camerei. Pagubele produse se ridică la circa 10.000 lei, iar bunurile salvate au fost estimate la 300.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un aparat electric de încălzit aflat sub tensiune.

Duminică, Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit în loc. Ghirbom, com. Berghin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (şură), proprietatea lui M.M. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii. Ca urmare a incendiului au ars acoperişul anexei gospodăreşti confecţionată din lemn şi acoperită cu ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp şi 1500 kg de fân. Pagubele produse se ridică la circa 10.000 lei, iar bunurile salvate au fost estimate la 30.000 lei Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă fumatul în locuri nepermise.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea