Vouchere pentru sport și tichete culturale. Ce valoare au și cum vor fi acordate

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Cea mai nouă propunere legislativă a unor parlamentari de la UDMR, prevede acordarea de tichete-cadou pentru angajaţii care fac sport sau merg la spectacole şi citesc. Salariații de la stat să primească şi tichete de sport, în valoare de până la 300 de lei. În plus, iniţiativa vrea să unifice legislația în vigoare privind toate biletele de valoare acordate angajaților.

Angajatorii ar putea oferi angajatilor doua noi categorii de tichete, pe langa cele de masa, cadou, de cresa si de vacanta. E vorba de vouchere pentru sport si tichete culturale, potrivit unui proiect de lege citat de profit.ro.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Prima categorie va putea fi folosita pentru achitarea unor bunuri si servicii ce au legatura cu activitatile sportive, iar suma maxima lunara este de maximum 300 de lei per angajat.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Cea de a doua categorie e destinata achizitiei de abonamente sau bilete la spectacole, concerte, muzee, targuri si expozitii permanente sau itinerante, parcuri tematice, inclusiv destinate copiilor, precum si carti, manuale scolare, albume muzicale, filme in orice format.

Daca vor fi date lunar, valoarea tichetelor culturale nu poate depasi 150 de lei, suma ce poate creste la 300 de lei, daca acestea vor fi date ocazional.

Masura este inclusa intr-un proiect de lege, care prevede si unificarea tuturor voucherelor existente.

Sursa: antena3.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

tichi 19 iulie 2017 at 9:10

„Daca vor fi date lunar, valoarea tichetelor culturale nu poate depasi 150 de lei, suma ce poate creste la 300 de lei, daca acestea vor fi date ocazional.”

hai ca exagerati cu „cadourile”! Pensionarii nu primesc niciun fel de tichet iar angajatii prea multe!!!!

Comentariile sunt oprite