Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

Volei Alba Blaj pune în vânzare abonamentele pentru sezonul 2024/2025, la prețul de 150 lei

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Volei Alba Blaj, vicecampioana României, anunță că începând de miercuri, 18 septembrie 2024, începând cu ora 15:00, va pune în vânzare abonamentele pentru sezonul 2024/2025.

De mâine, în „Alba Blaj” Arena se dispută un turneu internațional de pregătire cu participarea formațiilor Volei Alba Blaj, Vasa Budapesta, CSM Târgoviște și CSM Constanța.

Un abonament costă 150 de lei pentru Sectoarele A, B și C și 1500 de lei pentru Sectorul Oficial. Abonamentul va fi valabil pentru toate meciurile (aproximativ 24) din Divizia A1, Cupa României și Cupa CEV, pe care Volei Alba Blaj le va disputa, în sezonul 2024/2025, în „Alba Blaj” Arena!

Abonamentele pot fi achiziționate, începând de miercuri, 18 septembrie 2024, de la casa de bilete Alba Blaj Arena, care va fi deschisă de la ora 15.00, în perioada 18-20 septembrie 2024, când Volei Alba Blaj va găzdui un puternic internațional de volei, dar și de pe site-ul www.biletesmart.ro/blaj

Casa de bilete va fi deschisă și săptămâna viitoare, 23 – 27 septembrie 2024, de luni până vineri, între orele 14:00 – 18:00, pentru achiziționarea abonamentelor pentru sezonul 2024/2025.

La toate meciurile din competițiile interne (Divizia A1, Cupa României), prețul unui bilet va rămâne același ca în sezonul trecut, respectiv 10 lei pentru Sectoarele A, B și C și 100 lei pentru Sectorul Oficial.

Elevii cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani vor beneficia în continuare de intrare gratuită la toate meciurile, dar numai pe baza carnetului de elev, biletele putând fi ridicate doar în ziua meciului, de la casa de bilete Alba Blaj Arena.

Părinții care vor veni la meci însoțiți de copii vor achita doar biletul pentru adult, urmând să primească bilete gratuite, în funcție de numărul de copii, lângă locul plătit.

Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 6 ani, accesul este gratuit, dar numai cu însoțitor! Biletele pentru elevi NU pot fi achiziționate online!

Accesul este gratuit pentru persoanele cu dizabilități, prin prezentarea legitimației/documentelor justificative la intrarea generală a spectatorilor (zona turnicheți).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

VIDEO: Aiudeanul Andrei Rațiu, erou pentru Rayo Vallecano, cu primul său gol în La Liga!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul Andrei Rațiu (26 de ani), fundașul dreapta de la Rayo Vallecano și al echipei reprezentative a României, a marcat primul său gol în La Liga, în partida Rayo Vallecano – Osasuna, cu un șut excelent de la marginea careului. Fundașul originar din Alba și-a trecut în cont primul gol de când evoluează în La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea