Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj, cea mai bună echipă din voleiul românesc în 2023! Distincție pentru „mândria Albei” la Gala voleiului românesc

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj a fost desemnată echipa anului 2023 de Federația Română de Volei, distincție acordată în cadrul Galei voleiului românesc ce a avut loc marți seara!

Un premiu firesc, ținând cont de performanțele realizate de echipa din „Mica Romă”, care a dominat voleiul feminin autohton în ultimul deceniu.

La ceremonie au participat primarul Gheorghe Rotar și Sergiu Ștefănescu, reprezentanții clubului din Alba.

Campioană națională în 2023, pentru a șaptea oară în istorie, finalistă a Cupei CEV 2023 (dispută cu Savino Del Bene Scandicci), câștigătoare a Supercupei României 2023 și participantă în grupele Ligii Campionilor 2024, CSM Volei Alba Blaj a primit titlul de „cel mai bun club de senioare în anul 2023” în România! Volei Alba Blaj a strâns 13 trofee în panopolie și are 4 finale continentale.

De asemenea, în cadrul aceleiași gale, antrenorul Gianni Crețu, ce are legături cu Ocna Mureș, a primit un premiu pentru „performanța anului”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea