Rămâi conectat

Sport

Voința Stremț – surpriza plăcută a fotbalului din Alba | Căpitanul Andrei Trifa: “Abia așteptăm duelul cu CSC Șelimbăr”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voința Stremț este surpriza plăcută a fotbalului județean în 2021, formația lui Radu Andone pregătindu-se de un meci istoric, o adevărată sărbătoare, miercuri, 25 august, ora 17.30, cu CSC Șelimbăr, nou-promovată în Liga a 2-a, duel contând pentru turul al treilea al Cupei României.

Câștigătoarea ultimelor două trofee la nivel județean (finale în 2019 și 2021 cu CSU Alba Iulia), Voința se mândrește că nu a mai cunoscut gustul eșecului de un an și 9 luni (mai precis din 16 noiembrie 2019, 2-3 acasă cu CIL Blaj), în fapt de 10 întâlniri (perioadă marcată și de pandemia de coronavirus).

Mijlocașul Andrei Trifa (30 de ani), purtătorul banderolei de căpitan al stremțenilor, reprezintă un jucător exponențial pentru Voința, club la care a ajuns în urmă cu 3 ani, în iulie 2018, de la divizionara terță Performanța Ighiu. Trifa este antrenorul din teren al revelației din Alba, singura reprezentantă a județului rămasă în competiția “KO” și totodată unul dintre cei 14 teiușeni prezenți în efectiv.

Semifinala cu Viitorul Sântimbru la Galtiu a fost una dramatică, cu răsturnări de situații, urmată de finala spectaculoasă și plină de dramatism cu CS Universitatea Alba Iulia. Pentru mine a fost un meci pe care nu o să-l uit prea curând. Parcă mi-a trecut copilăria prin minte atunci când a intrat mingea în poartă, la ultimul șut din șirul loviturilor de departajare, cel care ne aducea victoria muncită a unui parcurs descris de constanță, seriozitate și dorință”, a spus Andrei.

Cel mai important element este coeziunea și atmosfera din vestiar. Așa cum probabil este deja cunoscut, Voința Stremț este mai mult decât o echipă de jucători cu valoare individuală. Suntem prieteni, jucăm împreună de când ne știm și, mai mult decât atât, suntem o familie și sunt mândru să port banderola! Știu că acest lucru impune așteptări din partea tuturor și este, într-adevăr, pe lângă calitatea de om și prieten, un rol pe care mi l-am asumat întru totul: în vestiar, la antrenamente și în meciuri. În același timp, mă bucur de o colaborare frumoasă și un respect reciproc din partea echipei, staff-ului și suporterilor”, a mai adăugat fotbalistul.

Abia așteptăm duelul important cu CSC Șelimbăr. Știm că plecăm cu a doua șansă, la fel cum a fost cu CSU, Ocna Mureș sau Galda, însă faptul că am reușit să ieșim de fiecare dată învingători ne dă încredere. Parcursul pe care l-am avut ne face să sperăm la un meci spectaculos. Vom lupta de la egal la egal, ne dorim să ne ridicăm la nivelul adversarului și credem că, în continuare, putem scrie istorie la Stremț. Rezultatele de până acum reprezintă o confirmare a muncii, a atmosferei, a bunei organizări, a respectului reciproc și a plăcerii de a juca. Fotbalul îți oferă trăiri și emoții la intensități greu de exprimat, ce pot marca momente de acest gen. Nu vrem să ne oprim aici și ne dorim să fim o surpriză frumoasă a județului”, a mai adăugat MVP-ul inimoasei grupări din comuna Stremț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Victorie uriașă pentru România la JO 2024: Jaqueline Cristian a învins-o pe Caroline Garcia la turneul olimpic de tenis

Bera Larisa

Publicat

în

Victorie uriașă pentru România la JO 2024: Jaqueline Cristian a învins-o pe Caroline Garcia la turneul olimpic de tenis Jaqueline Cristian a reușit o victorie remarcabilă în turneul de tenis de la Jocurile Olimpice, în fața a 7.000 de spectatori, învingând-o pe favorita gazdelor, Caroline Garcia. Citește și: Ceremonie SPECTACULOASĂ în deschiderea Jocurilor Olimpice de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea