Rămâi conectat

Sport

Voința Stremț, CSU Alba Iulia și Energia Săsciori, în semifinale Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voința Stremț, CS Universitatea Alba Iulia și Energia Săsciori sunt primele echipe calificate în semifinalele Cupei României. „Careul de ași” a fost  completat joi în urma disputei CIL Blaj – Performanța Ighiu (ultimul sfert de finală).

În „Mica Romă” scorul a fost 1-2 (0-1): goluri înscrise de Tulea (54), respectiv Tulea (autogol, 27) și Negură (68). O surpriză, în condițiile în care amfitrionii erau imbatabili în acest an!

Un eveniment inedit s-a petrecut la Vama Seacă,  unde portarul Mihai Mincă a evoluat în atacul studenților din minutul 75!

La Galtiu, în meciul vedetă al acestei faze, Voința Stremț, câștigătoarea ultimelor două trofee, a învins la limită, 1-0 (1-0), pe Viitorul Sântimbru, reușită semnată de A. Breaz (18, la o gafă a portarului advers).

În derby-ul grupărilor de pe Valea Frumoasei, Energia a învins, scor 3-0 (1-0), pe Hidromecanica Șugag. După foarte mulți ani Energia a ajuns în acestsă fază a competiției „KO”. Au punctat Zenga (5), Precupescu (62), Sava (90+2)

Același scor l-a înregistrat și CS Universitatea Alba Iulia, liderul Ligii a 4-a, dar în deplasare, cu Viitorul Vama Seacă. Golurile au fost realizate de Frențiu (11, 44) și Baghiu (23), pentru ca în minutul 47 Frențiu să irosească o lovitură de pedeapsă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Inter Ciugud a câștigat, în premieră, Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Ciugud a câștigat, în premieră, Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție, competiție disputată în menoria fostului căpitan al formației, dispărut acum un deceniu Inter Ciugud a câștigat, în premieră Memorialul „Dragoș Damian”, competiție fotbalistică de suflet ajunsă la a noua ediție, disputată la Ciugud, în memoria fostului căpitan al Interului Ciugud. Au fost prezente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea