VINERI: Restricţii pe Autostrada A1 Sibiu – Deva pentru lucrări la carosabil

Lucrări de reparaţii la partea carosabilă se desfăşoară vineri, pe Autostrada A1 Sibiu – Deva. Şoferii sunt sfătuiţi să respecte regulile de circulaţie.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, vineri, pe sensul Sebeş – Sibiu al Autostrăzii A1, pe tronsonul kilometric 289 – 287, se vor executa lucrări de reparaţii la partea carosabilă, circulaţia fiind restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, iar între kilometrii 261 – 260 traficul va fi oprit pe banda a doua pentru înlocuirea parapetelui median.

ELIT

Pe sensul opus (Sibiu – Deva), se efectuează lucrări de plombare pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, între kilometrii 313 – 315, circulaţia fiind deviată în banda a doua.

Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, conducătorii auto care se deplasează pe acest tronson al autostrăzii sunt sfătuiţi să adapteze viteza la condiţiile de drum, să se asigure în mod corespunzător înainte de schimbarea benzii de circulaţie şi să semnalizeze din timp această intenţie.

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...