Rămâi conectat

Sport

Vineri, ora 17.00, Metalurgistul Cugir – Național Sebiș | “Roș-albaștrii” caută reabilitarea sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare gruparea de sub Drăgana apare în fața fanilor la o săptămână distanță după coșmarul trăit în Banat, acel 1-6 umilitor încasat la Ghiroda, cea mai drastică înfrângere suferită de Metalurgistul de la revenirea în Liga a 3-a, în urmă cu șase ani.

Cu trei eșecuri înregistrate în ultimele 4 întâlniri, “roș-albaștrii” au ieșit din calculele promovării, clasându-se pe poziția a 4-a a ierarhiei Seriei a 4-a, cu 44 de puncte. Oponenta metalurgiștilor este Național Sebiș, grupare care a spart gheața în 2019 prin succesul de runda anterioară, 3-0 cu Unirea Alba Iulia, după o serie de 8 jocuri fără victorie, echipă situată pe locul șapte, cu 36 de puncte, care în tur a produs prima înfrângere stagională a Cugirului, impunându-se cu 2-1 (dublă a aiudeanului S. Szekely în actul secund, după ce în primul mitan Făgărășanu a irosit un penalty).

Trebuie să câștigăm toate punctele, mai ales că jucăm în fața suporterilor înaintea Sărbătorilor Pascale. Sper să-i mobilizez pe jucători, întrucât avem de luat o revanșă morală, să demonstrăm că avem valoare, iar rezultatul din meciul trecut a fost doar o întâmplare nefericită”, a spus antrenorul Marius Opric. Partida se dispută vineri, 26 aprilie, de la ora 17.00, pe “Arena CSO”, și contează pentru etapa a 25-a a Ligii a 3-a. Vor absenta Bold și Crivăț – accidentați, urmând să revină Vitinha.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea