Rămâi conectat

Politică Administrație

VINERI: Miting de susținere a moțiunii de cenzură, în fața Instituției Prefectului Alba, organizat de PNL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miting de susținere a moțiunii de cenzură, în fața Instituției Prefectului Alba, organizat de PNL 

PNL a depus vineri, 5 iunie, la Parlament, motiunea de cenzură pe tema „Votul prin corespondență”. Acest demers vine după tergiversarea în repetate rânduri a supunerii spre dezbatere a proiectului de lege inițiat de liberali în privința votului prin corespondență.

prefectura albaPNL consideră această reglementare o prioritate principală, mai ales după semnalul dat de românii din diaspora, în noiembrie anul trecut. Victor Ponta a ales să ignore și de această dată atât românii din țară cât și pe cei de peste granițe și mai ales dorința lor de a-și exprima, în număr cât mai mare, un drept constituțional. Este deja lesne de înțeles ca liderul PSD a ridicat fuga de responsabilități la rang de politică de stat. El face asta atunci când se ascunde de justiție, atunci cand se ascunde de opoziție, dar cel mai grav, atunci când se ascunde de popor.

PNL Alba va trage un semnal de alarmă, vineri, 12 iunie, începând cu ora 11:00, printr-un miting de susținere a moțiunii de cenzura, ce va avea loc în fața Instituției Prefectului Alba. Liberalii din Alba îi vor spune răspicat lui Victor Viorel Ponta, chiar în timpul dezbaterii moțiunii în Parlament, că de popor nu se poate ascunde și de cetățeni nu mai are unde să fugă. Toți cei care cred că votul românilor nu e un moft, ci un drept ce nu poate fi restrâns după bunul plac al unui Prim-ministru cu probleme penale, sunt așteptați să se alăture demersului liberal. Este momentul ca albaiulienii să își spună din nou cuvântul așa cum au făcut-o la fiecare moment important pentru România.

Alin Ignat, Purtător de cuvânt al PNL Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea sediului Primăriei Mirăslău pentru eficientizare energetică: Investiție de peste 1 milion de lei

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea sediului Primăriei Mirăslău pentru eficientizare energetică: Investiție de peste 1 milion de lei Administrația comunei Mirăslău, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea și eficientizarea energetică a clădirii sediului primăriei. Citește și: Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea