Rămâi conectat

Politică Administrație

Viitorul europarlamentar PSD, Ecaterina Andronescu va avea cabinet în Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Ecaterina Andronescu04Vizita Ecaterinei Andronescu la Alba Iulia din 14 martie, când a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universităţii „1 Decembrie 1918” şi întâlnirea ei cu deputaţii PSD, Călin Potor şi Ioan Dîrzu nu a rămas fără ecou pentru albaiulieni. Fostul ministru al Educaţiei va avea cabinet în Alba Iulia şi când va veni în Ardeal va primi cetăţenii la audienţe.

Vestea bună a fost oferită astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă de către Călin Potor, care a promis că îi va oferi un scaun călduţ viitorului europarlamentar pentru a se întâlni şi discuta cu alegătorii. Andronescu se află în fruntea listei PSD la europarlamentare, iar conform sondajelor aceasta va prinde fără doar şi poate un scaun la Bruxelles.

Întrebat despre candidatura la alegerile din 25 mai, a fostului coleg, primarul Mircea Hava, Călin Potor a spus: „Fiecare are dreptul să aleagă şi să fie ales. Există candidaţi locomotivă, pentru că fiecare alegător se va uita pe listă. Lumea va alege partidul politic. Este opţiunea lui, nu mă atinge, nu mă bucură, nu mă întristează”, a spus Călin Potor.

Acesta crede că vicepreşedintele PSD Alba, Victor Negrescu are şanse reale de a prinde un loc în Parlamentul European.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea