Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO/Clement Negruț: ”Desemnarea candidaților la parlamentare se va face fără scandal”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Candidații PDL Alba la alegerile parlamentare din decembrie vor fi anunțați oficial săptămâna viitoare, după participarea celor doi lideri locali – Mircea Hava și Ion Dumitrel, la ședința Biroului Politic Național ce se va desfășura luni, 1 octombrie, după cum a anunțat deputatul Clement Negruț.

Acesta a explicat că în ședința Biroului Politic Județean, programată pentru această după-amiază vor fi luate în discuție candidaturile și se vor face clarificări, însă ”lucrurile mai trebuie analizate”, astfel că nu se va lua o decizie finală. Totodată a declarat că în opinia sa Organizația PDL Alba este ”prea puternică și are oameni valoroși astfel încât să fie una dintre organizațiile în care nu va exista o imixtiune de la Centru”, respectiv să nu fie impus un candidat de la celelalte partide care alcătuiesc alianța electorală în care intră partidul.

Negruț crede că în ciuda concurenței mari pentru fotoliile de parlamentari candidații vor fi desemnați fără ”scandal”. Potrivit deputatului democrat-liberal zvonurile că ar exista disensiuni și lipsă de sprijin în unele zone (cum ar fi de exemplu așa-zisul conflict cu primarul Gheorghe Rotar din Blaj sau tensiuni provocate de candidaturile Oanei Badea și Sorin Bumb pe același colegiu – Aiud – Ocna Mureș) sunt neîntemeiate.

Vă reamintim că lista democrat-liberalilor din Alba care și-au exprimat opțiunea de a candida pentru un fotoliu de senator sau deputat cuprinde 18 nume dintre care ei mai mulți au optat pentru un singur colegiu.

Este vorba despre: Ștefan Bardan, Ioan Bogățan, Mihai Baco și Marcel Simion pe Colegiul nr. 1 Alba Iulia; Clement Negruț, Cornel Sandu, Dorin Nistor și Claudiu Răcuci pe Colegiul nr. 2 Sebeş – Blaj; Radu Roșian, Traian Ursaleș, Mihai Baco, Aurel Voicu și Ionuț Fulea pe Colegiul nr. 3 Cugir – Zlatna; Sorin Bumb, Oana Badea, Claudiu Răcuci pe Colegiul nr. 4 Aiud – Ocna Mureş; Corneliu Olar, Marius Costinaș și Tiberiu Todea pe Colegiul nr. 5 Abrud – Baia de Arieş – Câmpeni – Teiuş; Corneliu Olar și Mihai Baco pe Colegiul Nr. 1 – Senat; Alexandru Pereș pe Colegiul Nr. 2 – Senat.

Tratăm cu cea mai mare responsabilitate desemnarea candidaților pentru că încercăm să maximizăm rezultatul alegerilor din decembrie la nivelul județului Alba pentru că Organizația PDL Alba nu poate să fie altundeva decât pe primul loc și nu ne putem permite niciun fel de eroare care să ne facă să pierdem această poziție importantă la nivel național”, a mai spus Clement Negruț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Stadionul din Tiur prinde contur: Care este stadiul lucrărilor și când va fi finalizat. Ce spune primarul Gheorghe Rotar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Stadionul din Tiur prinde contur: Care este stadiul lucrărilor și când va fi finalizat. Ce spune primarul Gheorghe Rotar Stadionul din Tiur prinde contur odată cu avansarea lucrărilor. În prezent este amenajat gardul și a fost construită pista pentru instalarea băncilor de rezervă. Primarul Gheorghe Roatr spune că va fi finalizat complet la începutul toamnei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea