Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Terenul de fotbal de Micești, inaugurat de Burleanu, decopertat după ce ploile l-au transformat în lac

Ziarul Unirea

Publicat

în

Terenul de fotbal de Micești, inaugurat de Burleanu, decopertat după ce ploile l-au transformat în lac

Baza sportivă de la Micești, inaugurată în urmă cu o lună jumătate în prezența lui Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, dă deja bătăi de cap autorităților locale.

Terenul de fotbal a fost decopertat și se lucrează la remedierea unor probleme apărute recent. Mai exact, terenul recent inaugurat s-a transformat într-o baltă imensă după cantitățile mari de precipitații din ultima vreme.

Citește și: LIVE VIDEO Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, vizită la baza sportivă de la Micești, Alba Iulia

Baza sportivă modernă de la Micești a fost inaugurată pe data de 8 mai 2024, fiind o bază de Tip 1. Terenul face parte din cele 400 construite pentru fotbalul de bază, prin Compania Naţională de Investiţii, lansat în cadrul organizării Turneului Final UEFA EURO 2020 în România și este rezultatul investiției Guvernului în infrastructura sportivă, cu o valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro fiecare.

Proiectul derulat de Compania Națională de Investiții, cuprinde:

YouTube video

Teren pentru fotbal,
Teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei si tenis,
Clădire pentru vestiare,
Cabină de poartă,
Parcare,
Alei pietonale,
Spații verzi.

TEREN PENTRU FOTBAL

Terenul pentru fotbal are dimensiunile suprafeței utile de evoluție 75,50 x 117,00m și cele ale suprafeței utile de joc 68,00 x 105,00m. Zona de protecție perimetrală are lățimea de 3,00m pe laturile lungi și 6,00m pe laturile scurte.

Marcajele terenului sunt conforme cu cerințele Regulamentului de organizare a activităţii fotbalistice din 2018 al Federației Române de Fotbal. Terenul poate fi marcat și pentru 2 terenuri de mini-fotbal, suprafețele vor fi 40,00 x 60,00m. Suprafața de joc este dintr-un covor de gazon artificial, pe straturi de balast și piatră compactate.

TEREN MULTIFUNCTIONAL PENTRU HANDBAL, BASCHET, VOLEI SI TENIS

Terenul multifuncțional are dimensiunile suprafeței utile de evoluție 25,00 x 44,00m și cele ale suprafeței utile de joc 40,00 x 20,00m. Zona de protecție perimetrală are lățimea de 2,00m.

Marcajele terenului sunt conforme cu cerințele Regulamentelor de funcționare ale Federațiilor Române de handbal, baschet, volei și tenis. Suprafața de joc este dintr-un covor de tartan, pe un planșeu din beton armat și balast compactat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO STIREA TA: Aiudenii, terorizați de tigrul platanului. Cum poate fi combătută insecta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aiudenii, terorizați de tigrul platanului. Cum poate fi combătută insecta Tigrul platanului a pus stăpânire pe municipiul Aiud, spre nemulțumirea localnicilor care se văd nevoiți să suporte invazia acestor insecte. În contextul temperaturilor deosebit de ridicate, tigrul platanului a reapărut la Aiud, dar și alte localități din Alba, mai agresiv decât anul trecut, după părerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea