Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO SPECTACULOS| Șofer aproape luat pe sus, pe Transalpina, de vântul puternic care a lovit cu forţa unui uragan

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO SPECTACULOS| Șofer aproape luat pe sus, pe Transalpina, de vântul puternic care a lovit cu forţa unui uragan

Un şofer temerar a vrut să testeze forța vântului care sufla cu viteze peste 140 km/h pe Transalpina, însă bărbatul şi-a ţinut cu greu echilibrul din cauza intensității vântului.

„Marți, 08.02.2022, începând cu ora 10:00, s-a reluat circulația pe sectorul de drum Rânca și Novaci de pe DN 67C (km 16+000 – km 34+800), pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 t, cu mențiunea că până la intrare în Rânca, între km 25-km 30, se va circula în coloană, utilajele de deszăpezire acționând pentru a face posibilă tranzitarea zonei în regim de siguranță.

Menționăm că în funcție de condițiile meteorologice se poate lua oricând decizia închiderii drumului pentru a nu pune în pericol viața participanților la trafic.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, au transmis reprezentanții CNAIR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea