Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Soții Suflețel din Alba Iulia, care la 82 de ani aleargă de mână la maratoane, au impresionat întreaga țară. Cătălin Măruță i-a invitat în emisiune, la ProTV

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Povestea soților Emil și Margareta Suflețel din Alba Iulia, care la 82 de ani aleargă la maratoane ținându-se de mână, a ajuns pe micile ecrane. Cătălin Măruță i-a invitat, de curând, în emisiune la PRO TV, pentru a împărtăși telespectatorilor rețeta fericirii.

Soții Suflețel au devenit cunoscuţi la nivel naţional pentru obiceiul lor de a alerga împreună, până la finish, curse de zeci de kilometri. Reamintim că o fotografie cu cei doi alergând zâmbind și ținundu-se de mână la un maraton a devenit virală și a făcut ocolul internetului.

Citiți și O fotografie cu soții Suflețel din Alba Iulia, virală pe internet. Povestea de dragoste a bătrâneilor care aleargă de mână la maratoane

”Margareta si Emil Suflețel au descoperit rețeta fericirii. Ingredientele principale sunt la îndemâna oricui: iubirea și sportul. La 82 de ani, cei doi au parte, din plin, de amândouă. Se iubesc de aproape 60 de ani și participă la maratoane împreună, ajungâns la final alergând mână-n mână.

Povestea de dragoste a celor doi a început în anul 1959, când erau colegi la CFR. Un an mai târziu s-au și căsătorit, iar iubirea lor au rămas la fel de puternică. Astăzi au doi copii și trei nepoți și se simt împliniți. Iubirea, toleranța și buna înțelegere, zice domnul Suflețel, sunt secretele oricărei căsnicii trainice. Iar sportul este cel care leagă totul armonios”, se arată în prezentarea făcută în emisiunea „La Măruță”.

Întreaga emisiunea poate fi urmărită mai jos:

”Soții suflețel sunt faimoși la ei acasă în Alba Iulia. La 70 de ani, vârstă la care alții își plimbă nepoții, Emil termina un maraton de 42 de km, apoi se remarca participând la un triatlon la care a înotat 1 kilometru și jumătate, a alergat 10 kilometri și a mers cu bicicleta 40 de kilometri. Bunicul Emil este un atlet cu experiență și atunci când nu aleargă, schiază, joacă șah sau tenis de masă și este sprijinit cu tot sufletul de soția Margareta, reușind să fie un model inspirațional pentru generațiile mai tinere(…)

În urmă cu 7 ani, cuplul de octogenari a avut de trecut un obstacol destul de mare. Margareta a suferit un atac vascular cerebral, iar de atunci Emil o îngrijește și o păzește ca pe cohii din cap. Sportul le face bine, iar doamna Suflețel se simte în siguranță când aleargă cu soțul ei de mână. Tot sportul le dă puterea să treacă peste greutăți și să își păstreze optimismul contagios. Dansează, râzi cu poftă și bucură-te de viață, recomandă cei doi, căci o zi în care nu zâmbești este o zi pierdută ”, se mai arată în prezentare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea