Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

VIDEO| Rușii bombardează infrastructura de comunicații din Kiev: Turnul radio-tv, al doilea cel mai înalt din lume, lovit de proiectile

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

VIDEO| Rușii bombardează infrastructura de comunicații din Kiev: Turnul radio-tv, al doilea cel mai înalt din lume, lovit de proiectile

În cea de-a șasea zi de la izbucnirea războiului, rușii continuă să bombardeze Kievul. Potrivit relatărilor din presa ucraineană, dar și din presa rusă, bombardamentele de marți vizează infrastructura de comunicații din oraș.

Astfel, imaginile și înregistrările video publicate pe canalele de Telegram – atât antiruse, cât și cele proruse ă arată că a fost vizat turnul tv din Kiev.

Turnul TV Kiev este un turn din oțel cu zăbrele înalt de 385 metri, construit în 1973 la Kiev, Ucraina, pentru transmisii de radio și televiziune. Este al doilea cel mai înalt turn cu zăbrele de sine stătătoare din lume după Tokyo Sky Tree. Turnul se află pe strada Oranzhereina.

Din imagini nu reiese faptul că turnul ar fi fost afectat în mod direct, însă construcția de oțel este înconjurată de fum.

Ministerul rus al Apărării a emis, marţi după-amiază, un avertisment adresat populaţiei civile privind planul de a efectua atacuri punctuale asupra unor obiective militare şi ale serviciilor secrete din Kiev.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prețurile apartamentelor vor crește în România: INS anunță scumpiri în construcții

Bera Larisa

Publicat

în

Prețurile apartamentelor vor crește în România: INS anunță scumpiri în construcții Potrivit datelor publicate de Institutul național de statistică, prețul apartamentelor va crește în România, în contextul scumpirii materialelor de construcții. Managerii estimează o relativă stabilitate a activităţii şi a numărului de salariaţi în industria prelucrătoare, construcţii şi servicii şi o creştere a preţurilor în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea