Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

VIDEO | Operațiunea „JUPITER” în Alba: PERCHEZIȚII domiciliare la persoane cercetate pentru evaziune fiscală. Prejudiciu estimat la peste 830.000 lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Operațiunea „JUPITER” în Alba: PERCHEZIȚII domiciliare la persoane cercetate pentru evaziune fiscală. Prejudiciu estimat la peste 830.000 lei

Șase percheziții dociliare au avut loc luni, 21 octombrie 2024, în județul Alba, în cadrul operațiunii ”JUPITER”, la persoane cercetate pentru evaziune fiscală.

Citește și: FOTO | PERCHEZIȚII în Alba: Arme neletale cu aer comprimat și sute de proiectile, ridicate de polițiști din Zlatna, Bistra și Noșlac

În cadrul operațiunii „JUPITER”, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, la data de 21 octombrie 2024, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, au pus în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, dintre care 6 în județul Alba și unul în județul Gorj, la locuințele și sediile unor persoane, fizice și juridice, cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

YouTube video

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018 – 2022, trei societăți comerciale și reprezentanții legali ai acestora, din județul Alba, ar fi omis, în tot sau în parte, să evidențieze în actele contabile ale societăților, veniturile realizate ca urmare a operațiunilor comerciale efectuate.

În această fază a cercetărilor, prejudiciul total cauzat bugetului este estimat la aproximativ 837.000 de lei, pentru recuperarea căruia au fost dispuse și aplicate măsuri asiguratorii.

YouTube video

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost ridicate documente de evidență contabilă, telefoane mobile și au fost puse în aplicare trei mandate de aducere.

Persoanele vizate vor fi audiate la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba- Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier pe autostrada A10, sensul Aiud-Teiuș: O persoană necesita îngrijiri medicale

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier pe autostrada A10, sensul Aiud-Teiuș: O persoană necesita îngrijiri medicale Un accident rutier a avut loc luni seara pe autostrada A10, pe sensul Aiud-Teiuș. O persoană are nevoie de îngrijiri medicale. Citește și: UPDATE VIDEO ȘTIREA TA| Accident rutier GRAV în Alba Iulia: Trei mașini s-au făcut praf în cartierul Ampoi 1 Detașamentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea