Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO | O tânără motociclistă din Alba, SINGURA care a oprit să ajute un șofer în dificultate: L-a ajutat să împingă mașina defectă la marginea drumului

Ziarul Unirea

Publicat

în

O tânără motociclistă din Alba, SINGURA care a oprit să ajute un șofer în dificultate: L-a ajutat să împingă mașina defectă la marginea drumului

Motocicliștii, adesea judecați greșit din cauza prejudecăților, ne oferă de foarte multe ori exemple de umanitate și empatie, cum puțin mai vedem în zilele noastre. La un astfel de caz am fost martor astăzi, în drum spre casă, când o tânără motociclistă din Alba a fost singura care a oprit să ajute un șofer în dificultate.

Totul s-a petrecut în jurul orei 12.00, în centrul municipiului Alba Iulia, la una din trecerile de pietoni dinspre Piața Alexandria spre sediul IPJ Alba.

Unui șofer mai în vârstă i s-a oprit mașina chiar înainte de trecerea de pietoni. Degeaba a încercat bărbatul să o repornească, mașina a rămas pe loc. Acesta s-a dat jos și a încercat să o împingă spre marginea drumului, însă fără succes.

Nici un alt participant la trafic nu a oprit să îi dea o mână de ajutor omului, acesta stânt în drum lângă autovehiculul defectat.

YouTube video

Deși de-a lungul timpului, motocicliștii mi-au oferit nenumărate exemple de bunătate și bunt-simț, astăzi mi s-a confirmat încă o dată că cel mai adesea, sub hainele și echipamentele de piele, sub tatuajele care le acoperă pielea, se ascund oameni cu suflet mare, gata oricând să își ajute semenii.

O singură tânără ”călare” pe două roți, a tras pe dreapta și l-a ajutat, fără să ezite, pe șofer să împingă mașina la marginea șoselei pentru a nu încurca traficul.

Tânăra nu a plecat imediat, s-a asigurat că bărbatul este bine și l-a întrebat dacă îl mai poate ajuta cu ceva, abia apoi și-a continuat drumul.

Din păcate nu am putut afla identitatea tinerei, dar o felicităm și îi urăm asfalt uscat și cât mai multe fapte bune!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Sport

Nicolae Stanciu și Andrei Rațiu, convocați pentru primele meciuri din Liga Națiunilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicolae Stanciu și Andrei Rațiu, convocați pentru primele meciuri din Liga Națiunilor Doi fotbaliști din Alba, Nicolae Stanciu și Andrei Rațiu, au fost convocați pentru primele meciuri ale naționalei României din noua ediție a Ligii Națiunilor.  25 de fotbaliști, 16 care evoluează în străinătate și nouă de la formații din Superligă, au primit convocarea pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea