Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

VIDEO ”O, ce veste minunată!” – S-a lansat primul videoclip marca AIBD – Alba Iulia Brass and Drums. ”Darul nostru de sărbători pentu voi!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”O, ce veste minunată!” – S-a lansat primul videoclip marca AIBD – Alba Iulia Brass and Drums. ”Darul nostru de sărbători pentu voi!”

Pe 13 decembrie 2023 a fost lansat primul videoclip marca AIBD – Alba Iulia Brass and Drums, un dar de sărbători din partea grupului pentru comunitatea din care fac parte.

Citește și: MESAJE de CRACIUN 2023. URARI şi FELICITARI de Sărbători pe care le puteţi trimite celor dragi

Alba Iulia Brass and Drums este un proiect implementat de Asociația „Artele Cetații”, susținut de Primăria Alba Iulia, prin programul Bugetării Participative din 2021.

Grupul este format din albaiulieni de toate vârstele, cu ocupații diferite, care au fost aduși împreună de pasiunea pentru muzică. În cursul acestui an, peste 70 de membri ai comunității albaiuliene s-au alăturat acestui proiect și fac parte astăzi din „familia AIBD”.

Citește și: MESAJE de CRACIUN fericit! Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poți trimite celor dragi

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, dirijorul Petru Adam a venit cu ideea de a pregăti un cadou din partea grupului pentru comunitatea din Alba Iulia. Astfel a luat naștere primul videoclip marca AIBD. Piesa aleasă a fost colinda O, ce veste minunată! iar aranjamentul muzical este realizat de Petru Adam.

YouTube video

Parte vocală este interpretată de Maria Andrieș, care cântă și la trompetă în cadrul orchestrei, iar partea de solo saxofon este interpretată de Răzvan Meseșan, profesor de saxofon în cadrul AIBD.

Înregistrările audio au avut loc la caponiera din cetate, locul de repetiție al grupului, cu ajutorul lui Szocs Levente, sunetist cu experiență. Partea video și de prelucrare imagine a fost realizată cu măiestrie de Anca Iacob, iar rezultatul obținut a depășit așteptările tuturor celor implicați.

Videoclipul poate fi vizionat pe paginile de socializare ale Alba Iulia Brass and Drumms, Facebook și Instagram, dar și pe YouTube.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare din Postul Paștelui: Care este semnificația fiecarei zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare din Postul Paștelui: Care este semnificația fiecarei zile Săptămâna Patimilor, sau Săptămâna Mare, așa cum este cunoscută în popor, este perioada de la Duminica Floriilor până în Sâmbăta Mare, inclusiv. Potrivit rânduielilor canonice, în această săptămână se ajunează până seara, iar slujbele specifice acestei săptămâni sunt Deniile. Citește și: Paște […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea