Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Momentul impactului în accidentul de la Șard. Șoferul a scăpat autoturismul de sub control, intrând pe contrasens

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

VIDEO| Momentul impactului în accidentul de la Șard. Șoferul a scăpat autoturismul de sub control, intrând pe contrasens

Momentul impactului în accidentul care a avut loc joi după-amiaza pe DN 74, la ieșirea din Micești spre Șard și care a dus la spitalizarea gravă a unui bărbat, a fost capturat de o cameră de supraveghere.

Conform imaginilor, se poate observa cum șoferul unui autoturism care circula pe direcția Alba Iulia – Șard pătrunde pe contrasens și se ciocnește violent de un camion destinat colectării gunoiului.

YouTube video

În urma acestui impact extrem de puternic, bărbatul în vârstă de 51 de ani, rezident în Zlatna, a rămas încarcerat în autoturism. Echipajele de pompieri militari au intervenit pentru extragerea sa și l-au predat în stop cardio-respirator echipajului medical.

Din fericire, șoferul a reacționat favorabil la manevrele de resuscitare și a fost transportat de către Ambulanța SAJ în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Alba Iulia.

Reprezentanții IPJ Alba au declarat: ”La data de 19 octombrie 2023, în jurul orei 15.45, un bărbat de 51 de ani, din orașul Zlatna, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 74, la kilometrul 99+190 metri, din localitatea Șard, județul Alba, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 47 de ani, din comuna Stremț, județul Alba.
În urma accidentului, conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale grave și a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia au aprobat respingerea plângerii prealabile formulate împotriva HCL521/2023, prin care administrația locală dorește recuperarea a 505 mp teren din zona pasajului de lângă sediul primăriei. Este vorba despre terasa restaurantului Erol și accesele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea