Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO. Moment SPECTACULOS la „Românii au talent”: O tânără din Alba, stabilită în Puerto Rico, a dansat salsa cu Mihai Petre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 O tânără din Alba, stabilită în Puerto Rico, a dansat salsa cu Mihai Petre la „Românii au talent”. Este vorba de nimeni alta decât cugireanca Simona Petric, campioană mondială la salsa.

Simona Petric, din Cugir, are 36 de ani și este stabilită Puerto Rico. Vineri seara, frumoasa cugireancă a fost prezentă în emisiunea „Românii au talent” difuzată de Pro Tv. Tânăra a impresionat atât publicul, dar mai ales juriul, Mihai Petre urcând pe scenă pentru un dans salsa alături de Simona.

„Sincer, a fost un moment spectaculos! Felicitări amândurora!”, a spus Andra după interpretarea celor doi.

„Simona ai venit ca o învingătoare și pleci la o mare învingătoare cu patru de Da și ne vedem în etapa următoare”, a fost mesajul lui Andi Moisescu pentru Simona.

Născută la Cugir, Simona şi-a descoperit talentul pentru dans la vârsta de 6 ani şi a practicat dansul sportiv la Cugir timp de 6 ani şi jumătate, în trupa regretatei Maria Petrea. A fost membră a Federaţiei Române de Dans Sportiv, în perioada 1990-1996 şi, din acea vreme, are în palmares numeroase cupe şi premii obţinute la concursuri naţionale şi internaţionale.

Au urmat alţi 6 ani de dans tematic şi modern care i-au adus tot atâtea satisfacţii şi bucurii, ca şi perioada cosacrată dansului sportiv. Este absolventă a Colegiului Naţional “David Prodan” Cugir (clasa de informatică) şi a Facultaţii de Automatică şi Calculatoare, din cadrul Universităţii Bucureşti.

În Capitală a urmat cursurile primei şcoli de salsa din România, Latin Rythms, condusă de campionul european Michael Mussulis. Reuşita Simonei Petric nu are ingrediente secrete: inteligenţă, seriozitate, disciplină şi hărnicie.

Nu i-a scăpat niciun curs de salsa organizat în România la care a participat ca performer sau cursant alături de trupa sa, SalsaPhoria, pe care a fondat-o în 2006. Şi-a perfecţionat stilul de dans în afara graniţelor ţării: Bulgaria, Luxemburg, Polonia, Belgia. A urmat în Cuba lecţii de salsa cubana de la coregrafi renumiţi în domeniu: Yoannis Tamayo Castillo şi Yuniet Meneses Solis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea