Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Lae Dreghici, spectacol GRANDIOS în semifinalele ”Românii au talent”. Celebrul cascador, adrenalină și momente spectaculoase, în stilul care l-a consacrat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lae Dreghici, spectacol GRANDIOS în semifinalele ”Românii au talent”. Celebrul cascador, adrenalină și momente spectaculoase, în stilul care l-a consacrat

Lae Dreghici a oferit vineri seara întregii țări un nou spectacol GRANDIOS, în stilul care l-a consacrat, cu multă adrenalină și momente spectaculoase, în semifinalele ”Românii au talent”. 

Lae Dreghici, cascadorul fenomen din Alba Iulia, a participat vineri la semifinalele ”Românii au talent”. În prima etapă a show-ului, Lae și Robert, fiul său au impresionat până la lacrimi juriul și au primit golden buzz de la Dragoș ajungând direct în semifinală.

Citește și: FOTO-VIDEO: Viața lui Lae Cascadorul – un ”spectacol” demn de Cartea Recordurilor. Povestea albaiulianului care a sărit cu o Dacia 1310 peste două tiruri!

Lae Dreghici i-a uimit pe cei patru jurați cu o cascadorie impresionantă, care i-a ținut cu sufletul al gură până în ultimul moment.

Andra: „Stau cu sufletul la gură, să văd că totul este în regulă, la final. Este extraordinar. Pacă mi s-a rupt sufletul în două”

Dragoș Bucur: „Îi invit pe oameni să voteze! Aștept să văd ce o să fie, în finală”.

YouTube video

Lae are 72 de ani și s-a născut în satul Oarda de Sus, într-o familie de oameni simpli, cu o casă acoperită de paie.

Povestea lui în lumea cascadoriei a început la vârsta de 9 ani, când a sărit de pe şura casei părinteşti. A vrut să sară de pe turla bisericii, unde mai urca din când în când să le dea mâncare porumbeilor, dar s-a răzgândit.

La 18 ani, a decis să facă armata voluntar şi a ajuns la Constanţa, însă nu a rezistat mult în regimul de cazarmă. A plecat la Bucureşti pentru a-şi urma visul pe care îl avea de mic, şi anume acela de a fi cascador. Şi-a luat o motocicletă, pe care o conducea fără permis. A dezvoltat o pasiune pentru raliuri și între timp și-a luat și permisul de conducere.

La Bucureşti l-a întâlnit pe Szobi Cseh, cel mai mare cascador român al tuturor timpurilor, care l-a introdus în lumea filmului.

De-a lungul carierei, Lae a jucat în multe filme românești și străine și i-a dublat pe marii actori ai României.

După ce s-a prezentat pe scena de la Românii au talent, Lae i-a invitat pe jurați afară pentru a fi martori la cascadoria pe care a pregătit-o împreună cu fiul său.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Șezătoare la poartă, de Rusalii, într-o comună din Alba: ”Păstrăm vie amintirea altor vremuri, originile și trecutul nostru”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șezătoare la poartă, de Rusalii, într-o comună din Alba: ”Păstrăm vie amintirea altor vremuri, originile și trecutul nostru” Artista populară Maria Anca a organizat sâmbătă, 22 iunie, în comuna Livezile din județul Alba, o nouă șezătoare la poartă, care a reunit participante din mai multe județe. Citește și: VIDEO| Povestea femeii din Alba, declarată Tezaur […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea