VIDEO/ În Alba Iulia a fost finalizată reabilitarea străzilor Cetății, Crișan și Aron Pumnul. Mircea Hava: Le mulțumesc pentru răbdare tuturor celor care locuiesc acolo

Reabilitarea străzilor Cetății, Crișan și Aron Pumnul din Alba Iulia a fost finalizată recent. Anunțul a fost făcut de primarul Mircea Hava, pe pagina sa de socializare, ocazie cu care edilul le mulțumește și riveranilor pentru răbdarea cu care au suportat lucrările:

ELIT

”Cred că un update la Google Maps nu ar strica:) E clar că n-au trecut de mult prin Alba Iulia. Să le dea cineva un link cu realitatea. Tocmai am finalizat triunghiul descris de străzile Cetății, Crișan și Aron Pumnul. Complet reabilitat, adică mai bine decât ne-am planificat ca termen, calitate și economie (1290000 lei rămași după execuție). Le mulțumesc pentru răbdare tuturor celor care locuiesc acolo.Și mai adaug un F mare, la felicitările de rigoare, pentru cei care au lucrat și supervizat. În prag de centenar putem face un inventar: în ultimii 5 ani s-au modernizat aproape 100 de străzi în tot orașul”, a scris Mircea Hava pe pagina sa de Facebook.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Laudache 18 iunie 2017 at 9:20

Unde duce pista aia de biciclete??? La vecin sigur….

Sifredi 18 iunie 2017 at 9:47

Oare strada Gladiolelor cand o sa fie reparata?
S-a turnat asfalt nou de cativa ani si in urma lucrarilor la conducta de gaze este toata sparta.
In capatul dinspre lidl sunt 2 gropi mari de 1 an jumate, si pe restul strazii pana la spital e full de astfel de gropi umplute cu pamant de aproape un an de zile?
Am sunat la primarie anul trecut si am inteles ca se rezolva. Cand?
De ce nu se fac lucrarile pana la capat? Conductele noi de gaz sunt functionale? Oare cat timp o sa ne mai rupem masinile in gropile respective?

Va rog sa luati masuri.

,,, 19 iunie 2017 at 8:36

Rrfacere = taiat pomi si pus pavele.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...