Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO. Imagini ÎNGROZITOARE: Numărul animalelor ucise în incendiile care au mistuit Australia a ajuns la 1 miliard. Cadavrele săracilor animale zac pe marginea șoselelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO. Imagini ÎNGROZITOARE: Numărul animalelor ucise în incendiile care au mistuit Australia a ajuns la 1 miliard. Cadavrele săracilor animale zac pe marginea șoselelor

Incendiile care au cuprins Australia în ultima perioadă au lăsat în urma lor o imagine apocaliptică. Imaginiile suprinse de un cameraman prezintă sutele de cadavre de canguri și urși koala, care zac carbonizate pe marginea șoselei, iar experții se tem că incendiile de vegetație au ucis deja un miliard de animale.

Mai multe cadavre de animale au fost surprinse pe o şosea din statul New South Wales, una dintre regiunile cele mai afectate de infernul flăcărilor în ultimul weekend, scrie The Sun. Autorităţile au mai anunţat că 24 de persoane au murit, iar 200.000 de locuinţe au fost distruse de incendiile devastatoare.

Oraşul Sydney a fost declarat, duminică, cel mai fierbinte loc de pe Pământ, temperaturile atingând aproape 50 de grade Celsius. Mii de oameni au fugit din calea flăcărilor, în timp ce fumul gros a acoperit zone întregi.

Un camareman al postului de ştiri ABC, care a surprins imaginile, a declarat că „experienţa a fost absolut chinuitoare” şi că nu a mai văzut „aşa ceva niciodată”.
„Mi se rupe inima. Cel mai cumplit lucru pe care l-am văzut vreodată. Povestea trebuie spusă”, a mai spus cameramanul.

https://www.facebook.com/thenewBatlowHotel/videos/1447552922118205/

Experții se tem că un miliard de animale precum mamifere, păsări, reptile, broaște și insecte și-au pierdut viața în incendiile teribile.

Sursa: Mediafax


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete culturale 2024: Ce valoare vor avea în semestrul al II lea al anului și pentru ce pot fi utilizate

Bera Larisa

Publicat

în

Tichete culturale 2024: Ce valoare vor avea în semestrul al II lea al anului și pentru ce pot fi utilizate Ministerul de Finanțe a publicat pe data de 2 septembrie 2024 un proiect legislativ pentru stabilirea valorii sumei indexate care se acordă sub formă de tichete culturale pentru semestrul II al anului 2024. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea