Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO: Ilaria Sardiello, o italiancă ce şi-a găsit dragostea în Alba Iulia, la „X Factor”. A primit trei de DA din partea juraţilor: „Asta înseamnă să cânţi ceea ce simţi”

Alexandra Mates

Publicat

în

ilaria SardielloIlaria Sardiello, o mămică italiancă cu poftă de viaţă stabilită în Alba Iulia, unde şi-a găsit dragostea vieţii ei, s-a calificat în etapa următoare la X Factor, celebrul concurs organizat de Antena 1.  A fost nevoie să cânte o a doua piesă pentru a-i impresiona pe juraţi, cu care a smuls… 3 de DA.

Ilaria e o italiancă „vero” ce şi-a părăsit locul natal, Verona, pentru dragostea vieţii ei, pe care a întâlnit-o la Alba Iulia. Are copii frumoşi, socri buni, o casă în Alba Iulia, dar i-a lipsit ceva, ceva pentru care s-a şi dus la X Factor. Nu s-a gândit niciodată mai întâi la ea, iar acesta a considerat că e momentul ei.

„Trăiesc un vis că stau aici… o dată fac şi eu ceva pentru mine”, a spus Ilaria, despre participarea la X Factor. Are 31 de ani, iar povestea ei de dragoste i-a cucerit pe juraţi.

A reuşit să-l cucerească şi pe soţul ei , însă de această dată cu vocea, pentru că nu a mai auzit-o cântând. A izbucnit în lacrimi când a auzit-o.

Deşi a vrut să arate juriului că a îmbrăţişat complet România, cât şi muzica ilaria sardiello 1românească, cântând prima piesă în română,  „Dacă ploaia s-ar opri”, a formaţiei Cargo, a fost nevoie să cânte o a doua piesă, pentru că nu i-a impresionat cu aceasta.  A avut noroc cu Delia, care a întrebat-o dacă mai are şi o altă melodie pregătită pentru ei.

A cântat Meravigliosa Creatura de Gianna Nannini, o piesă ce nu s-a mai auzit pe scena X Factor România, cu care a reuşit să-şi pună în valoare vocea şi să-i convingă pe juraţi că merită să meargă mai departe.

Ştefan Bănică: „Acum ştiu cine eşti! Ai avut energie, ai fost aici! Lasă Cargo”. Ciao, Cargo! Verdictul pozitiv al lui Bănică a fost urmat de al celorlalţi juraţi. „Asta înseamnă să cânţi ceea ce simţi, să fie ce ai trăit tu şi ce ai simţit tu cu adevărat”, a spus Delia.

„O să plângi! Si, certo che si!”, punctează Horia Brenciu ultimul DA.

Felicitări Ilaria Sardiello!

Sursa foto: xfactor.a1. ro

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 28 IUNIE – 4 IULIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 28 IUNIE – 4 IULIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Exorcism / Exorcism: Mântuirea Avanpremiera Regia: Joshua John Miller Cu: Russell Crowe, Sam Worthington, Samantha Mathis, Adam Goldberg, David Hyde Pierce Gen Film: Thriller Durată: 98 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea