Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Gicu Grozav, gol spectaculos, al victoriei, pentru Kisvarda FC | Și Mincă – titular, la debutul lui Miriuță |

Dan HENEGAR

Publicat

în

Albaiulianul Gheorghe Grozav a început excelent campionatul Ungariei, fotbalistul în vârstă de 28 de ani marcând, într-un mod spectaculos, în minutul 79. unicul gol al partidei câștigat de Kisvarda FC, pe teren propriu, cu Paks, în prima rundă.

Fostul unirist a punctat în minutul 79, după o acțiune excelentă, la primul meci al antrenorului Vasile Miriuță pe banca gazdelor, buturile amfitrionilor fiind apărate de un alt albaiulian, portarul Mihai Mincă.

După ce a salvat-o pe FC Hermannstadt de la retrogradare, Miriuţă a venit în Ungaria, la Kisvarda, unde s-a bazat în primul meci pe trei fotbalişti români. Portarul Mihai Mincă şi mijlocaşul ofensiv Gheorghe Grozav au fost integralişti pentru echipa sa, în timp ce Sergiu Negruţ a intrat în minutul 71. De asemenea, Claudiu Bumba a fost rezervă neutilizată.

Grozav a răsplătit încrederea lui Miriuţă şi a marcat unicul gol al partidei, în minutul 79. Internaţionalul român a combinat rapid cu Tsukalas şi a pătruns în careu, de unde l-a învins pe portarul advers.

Sursa: Prosport

https://www.facebook.com/392016870930528/videos/631468410694394/


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean A treia victorie consecutivă pentru CIL Blaj, nou-promovata în eșalonul terț, în jocurile de verificare, scor 7-1 (4-1) cu Hermannstadt Under 19. Pentru formația din „Mica Romă” au punctat Cioară (dublă, un gol […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea