Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Gheorghe Grozav, al 10-lea gol pentru Petrolul Ploiești, reușită decisivă în partida cu Chindia! Atacantul albaiulian, cel mai bun sezon al carierei!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Albaiulianul Gheorghe Grozav a marcat al 10-lea său gol stagional, în partida Chindia Târgoviște – Petrolul Ploiești 1-2 (1-0), disputată pe Stadionul „Ilie Oană”, în etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1.

Fotbalistul din Cetatea Marii Uniri este golgheterul nou-promovatei, cu 10 reușite în 36 de etape, și totodată cel mai bun marcator între fotbaliști din Alba prezenți în actuala ediție pe prima scenă (urmat de aiudeanul Andrei Cordea, 6 goluri pentru FCSB).

Ex-uniristul totalizează 11 reușite (una în Cupa României) în acest sezon, devenit cel mai bun al carierei în privința cifrelor, și se gândește la o nouă convocare la echipa națională.

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a semnat vara trecută cu Petrolul Ploiești, iar în această confruntare a fost integralist în ofensiva ploieșteană, al 4-lea joc la rând.

O reușită de 3 puncte, venită în minutul 77, cu un șut de la 18 de metri, după o cursă de la centrul terenului. Petrolul Ploiești este prima în ierarhia play-out-ului, cu 34 de puncte, fără emoții, în vreme ce Chindia se plasează pe locul 13, de baraj, cu 22 de puncte și simte emoțiile retrogradării.

Pe banca de rezervă a gazdelor de ocazie, Chindia susține jocurile pe teren propriu la Ploiești, s-a aflat un alt albaiulian, portarul Dinu Molodvan (al 8-lea joc la rând rezedrvă, un meci în acest an).

După meci, Grozav a spus că acesta este cel mai bun sezon al său și se gândește din nou la echipa națională, unde are 29 de selecții. „Eu cred că e cel mai bun (n.r. – sezon), în acest an am marcat cele mai multe goluri. Mă bucur, mă simt bine. Niciodată nu mi-am luat gândul (n.r. – de la națională), chiar dacă nu am mai fost în anturajul naționalei. Pe teren încerc să dau tot ce e mai bun și vedem ce se va întâmpla”, a spus Grozav.

Petrolul a obținut trei puncte importante și a revenit pe primul loc în play-out, cu 34 de puncte. Ploieștenii nu vor evolua la barajul pentru Conference League, deoarece nu dețin licența pentru cupele europene.

Gicu Grozav a debutat pentru echipa națională în 2012, într-un meci cu Elveția (1-0), în care a și marcat.

Foto: FC Petrolul Ploiești (facebook), video: Fotbal Romania


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea